god jul

God jul og godt nyttår!

2022-12-23
Kjære medlemmer og samarbeidspartnere,

2022 har vært ett år med høy aktivitet og hvor viktige milepæler har blitt nådd for næringslivet og samfunnet i regionen. Tenk at vi har feiret både finansieringsbeslutning for ny flyplass og investeringsbeslutning for Giga Arctic! For næringsforeningen har vi i tillegg hatt flere høydepunkter i året som har gått:
 
  • Endelig å gjennomføre Gallaria, fysiske næringslivslunsjer og julefrokost. Tusen takk til våre partnere og spesielt Sparebank 1 Helgeland for støtten til viktige møteplasser for næringslivet.
  • Samarbeid med Rana Utvikling om et HR-nettverk for å rigge næringslivet for vekst og internasjonalisering. Flere og flere lyser ut stillinger og ikke minst ser muligheter i å rekruttere ikke-norsk språklige!
  • Kompetansejakten i september: Et smekkfullt Campus Helgeland hvor vi sammen med gode samarbeidspartnere koblet studenter og næringsliv.
  • Skape engasjement og innhente kunnskap om bærekraftig byutvikling i samarbeid med Rana kommune, Nordland Fylkeskommune og Rana Utvikling, med street art, blå skilt, med mer! Vi gleder oss til å vise fram resultatene av mulighetsstudie for havmannaksen og rådhusplassen neste år.
  • Jul i Mo i Rana: Spre julestemning for store og små sammen med handelsbransjen og rampenissen på Mofjellet! Takk til Sparebank 1 Helgeland og Samfunnsløftet Sparebank 1 Nord-Norge for støtten.
  • 90-årsjubileet hvor vi har sett tilbake på foreningens historie.
  • I løpet av året har vi også ønsket nesten tretti nye medlemsbedrifter velkommen inn i foreningen, og vi håper på å invitere enda flere inn i felleskapet i tiden som kommer!

Det har vært et innholdsrikt år, og jeg kunne nevnt mye mer. Vi går inn i 2023 med mye optimisme og mange, positive utfordringer vi skal løse sammen. Styret har nå vedtatt en ny strategisk plan for 2023-2026, og vi gleder oss til å sette ambisiøse mål ut i livet!

Ranaregionen Næringsforening ønsker alle våre medlemmer og samarbeidspartnere en riktig god jul og godt nyttår.

Vi sees på Gallaria den 27. januar!

Med vennlig hilsen,

Ingvild Skogvold
Daglig leder i Ranaregionen Næringsforening
Kommentar
facebook

Siste nytt