styret i Ranaregionen Næringsforening
Ranaregionen Næringsforening har et engasjert styre fra ulike bransjer. Fra høyre til venstre: Styreleder Stein Espen Bøe / Sintef Helgeland, nestleder Ruth Hessner / Tietoevry, Ørjan Johansen / Total Regnskap, Martin Lorentsen / Tre og Betong, Erna Nerleir / Entrepnor, Pia Olsen / Byporten og Polarfakta, Jenny Sofie Kjemphei Larsen / Nord Universitet (Rune Hind Austvik / Sparebank 1 Helgeland var ikke tilstede da bildet ble tatt). Foto: Mye i Media

Vil du være med å utvikle næringslivet i Ranaregionen?

2024-06-14
Ranaregionen Næringsforening lyser nå ut en fast stilling som medlems- og arrangementsansvarlig.

 
Vi leter etter noen som kan hjelpe foreningen å vokse til nye høyder! Som medlems- og arrangementsansvarlig hos oss vil du få et svært attraktivt nettverk i samfunn- og næringsliv, muligheter for å utvikle og sette i gang nye prosjekter, og en spennende jobb hvor ingen dag er lik.
 
Vi tilbyr en fleksibel og engasjerende arbeidshverdag, med konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelser. Arbeidssted er Mo i Rana, og noe reiseaktivitet må påregnes.
 
Stillingen har følgende ansvarsområder
  • Rekruttering av nye medlemmer
  • Kontakt og oppfølging av eksisterende medlemmer
  • Organisere og videreutvikle våre møteplasser og arrangementer
  • Kommunikasjon knyttet til arrangementer og medlemsbedrifter
  • Bidra til å utvikle nye konsepter i tråd med våre medlemmers behov
  • Oppdatering av medlemssystem og andre forefallende administrative oppgaver
Du bør være god på å kommunisere både skriftlig og muntlig på norsk og engelsk. Det er også en fordel med erfaring fra salg, organisasjons- og prosjektledelse, eller lignende. Det viktigste er at du brenner for å skape nettverk, attraktive møteplasser og å vise fram det fantastiske næringslivet i Ranaregionen!
 
Om oss
Vi er en interesseorganisasjon for næringslivet i Ranaregionen med over 420 medlemsbedrifter i et stort mangfold av bransjer.

Vår visjon er «For et næringsliv i verdensklasse». Det betyr at vi skal jobbe aktivt for at næringslivet har de beste rammevilkårene og ruster seg for fremtiden.

Næringsforeningen skaper nettverk og møteplasser for våre medlemmer, og jobber for at næringslivet i regionen vår skal ha så gode rammebetingelser som overhode mulig. I dag har næringsforeningen én ansatt, i tillegg til et engasjert styre. Daglig leder Ingvild Skogvold gleder seg til å få en kollega!

Lurer du på hvordan det er å bo og leve i Mo i Rana og regionen rundt? Sjekk ut www.moirana.com!
 
Søknad og CV sendes til post@rananf.no

Søknadsfrist 14. juli.  

Kontaktperson:
Ingvild Skogvold
Daglig leder, Ranaregionen Næringsforening
ingvild@rananf.no / 41224243
Organisasjon
facebook

Siste nytt