juleutstilling banner

Ranaregionens fineste juleutstilling

2022-10-13

Vi utfordrer butikker, restauranter og kafeer til å lage den fineste juleutstillingen for å skape lys, god atmosfære og julestemning. Det kan enten være et vindu, inngangsparti eller inne i lokalet. Der det er mulig, bør utstillingen være synlig fra utsiden. Butikker, restauranter og kafeer i Rana, Hemnes og Nesna er velkomne til å delta.

Påmelding: Send en e-post med bilde av juleutstillingen til post@rananf.no innen 30. november.

Premier: Til en samlet verdi av 33 600,- (eks MVA) levert av Tre og Betong AS, Mye i Media og Rana Blad. Tre og Betong bidrar med entrepenør-tjenester (verdi 12 000,- eks MVA), Rana Blad bidrar med digital annonsering (verdi 10 000,- eks MVA), og Mye i Media bidrar med annonsering i næringsmagasinet MONO (verdi 11 600 eks MVA).

Bærekraft: Vi ønsker at deltakerne har fokus på bærekraft, gjenbruk, lyssetting, kreativitet og julestemning.

Fem finalister: Juryen består av Else Yksnøy Millerjord (Rana Blad Marked), Ingvild Skogvold (Ranaregionen Næringsforening) og Ann-Karin Bjørsvik (Galleri Bjørsvik). Etter påmeldingsfristen vil en jury plukke ut fem finalister. Da vil det være mulig for publikum å stemme fram sin favoritt blant disse fem. Vinneren vil bli annonsert i midten av desember.
Jul i Mo i Rana
facebook

Siste nytt