Næringsbygg med lokal forankring 

Næringsbygg med lokal forankring 

2024-01-22
Næringsbygg er en del av det trondheimsbaserte Trym-konsernet. I 2022 etablerte de avdelingskontor på Helgeland, og har derfor meldt seg inn i Ranaregionen næringsforening for å holde seg oppdatert på hva som skjer i regionen.  

Næringsbygg er en totalentreprenør med høy kompetanse og bredde. De står bak næringsbygg som Heimdal stasjon, Stadssalg på Sveberg, flere idrettsbygg, skoler og fiskeforedlings-fabrikk, samt nye OBS Bygg Mo i Rana.  
 
Positive til framtiden 
Hovedkontoret ligger i Trondheim og ledes av båsmoværingen Kent Hugo Høgås, mens avdelingskontoret i Mo i Rana håndteres av prosjekt- og regionleder Helgeland, Kato Vassdal.  
– Vi meldte oss inn i næringsforeningen for å holde oss oppdatert om hva som skjer i regionen, knytte kontakter og gjøre oss mere synlig for næringslivet i Rana. Nå har vi god aktivitet, totalt sett, og er positive til framtiden. Vi ser mange spennende muligheter og prosjekter fremover for avdelingen her på Helgeland og ser gode muligheter for å vokse også ut fra den nye lokasjonen, sier Vassdal.  
– Våre eiere og sentral ledelse er positive til utviklingen av vår avdeling på Helgeland, noe som gir god grobunn for vekst. 
Målet er at Næringsbygg på sikt skal være en lokal og foretrukket entreprenør innen sitt segment, og med nedslagsfelt på hele Helgeland. 

 
Segment med bredde 
Næringsbygg har jobbet med verksted, logistikk og lager, kombinasjonsbygg, idrettshaller, skoler, bilbygg, bygg for næringsmiddelindustrien, samt ROT (rehabilitering og tilbygg).  
– For øyeblikket holder vi på med et bygg for Kanaltomta AS i Mellomvika og overleverte for et par uker siden et bygg på samme tomt og byggherre hvor Hydroscand er leietaker, forteller Vassdal.  
Regionlederen for Helgeland har for øyeblikket ansvaret for to ansatte, i tillegg til at det suppleres med bemanning fra hovedkontoret ved behov, samt en del innleid arbeidskraft.  

 

Medlemsprofiler
facebook

Siste nytt