Arctic Race of Norway
Bilde fra Mo i Rana under Arctic Race of Norway i 2016

Bli med på folkefesten under Arctic Race of Norway!

2022-07-01
Den 11 august 2022 kommer det internasjonale sykkelrittet Arctic Race of Norway til Mo i Rana!
 
I den forbindelse vil det bli en stor folkefest i byen - til glede for både ranværinger og tilreisende.
 
Om folkefesten torsdag den 11. august
Rana kommune ønsker å engasjere innbyggere, foreninger og bedrifter i Mo i Rana til å lage en folkefest til glede for ranværinger og tilreisende!
 
Det vil bli konserter flere steder i sentrum, samt en hovedscene på parkeringen til Amfi hvor større nasjonale artister kommer. Sparebank 1 Helgeland vil også arrangere Arctic Minirace, et sykkelritt for barn. Folkefesten vil ha fokus på å engasjere og vise fram lokal kulturnæring.

Bli samarbeidspartner for folkefesten
For å lykkes med å lage tidenes folkefest, inviterer nå Rana kommune lokalt næringsliv til å bli samarbeidspartnere. Samarbeidspartnere vil bli markedsført med logo på hovedområder i byen, storscenen og andre plasser.

Det er to kategorier for samarbeidspartnere:
  • Bedrifter som støtter folkefesten med mellom 5000,- til 9 999,- får logo på hovedområder i byen, storscenen og andre plasser.
  • Bedrifter som støtter folkefesten med over 10 000,- får synlighet i tillegg til å få tildelt areal for stand oppe på parkeringen til Amfi, rett ved hovedscenen. NB - begrensede plasser.
Ønsker din bedrift å bli samarbeidspartner? Ta kontakt med Håkon Skog Erlandsen / haakonskogerlandsen@gmail.com

Flytt butikken ut i gata og vis fram din forening!

Butikker i sentrum oppfordres til å flytte butikker ut til gaten, slik at dagen blir en fest med liv og røre i sentrum! Foreningslivet oppfordres også til å bruke folkefesten til å vise seg fram og finne på morsomme, kreative sprell.
 
Vil du ha stand i sentrum den 11. august?

Byen kommer til å kry av folk denne dagen! Det vil være gratis standplasser for lokale foreninger, klubber, matprodusenter, bedrifter, food-trucks, og lignende.

Hver plass vil være på 3 * 3 meter. Utstiller rigger selv egne boder / telt. Hvis det er behov for strøm, kan det ordnes mot et pristillegg (mer informasjon om pris kommer).

Du kan velge mellom disse tre områdene:
  • Gågata / strøm tilgjengelig (pristillegg)
  • Nytorget / strøm tilgjengelig (pristillegg)
  • Fridtof Nansens gate / uten strøm / standplass tilgjengelig fra kl 13:30. Hovedscenen vil være på parkeringen til AMFI, så det blir mye liv i denne gaten denne dagen.

Ønsker du å sette opp en stand i sentrum under folkefesten? Det eneste du må gjøre er å fylle ut dette skjemaet. Frist for å melde seg / fylle ut skjemaet er torsdag 21. juli.

Har du noen spørsmål om folkefesten, eller ønsker å bli samarbeidspartner?

Ta kontakt med Håkon Skog Erlandsen / haakonskogerlandsen@gmail.com

Planlegger du arrangementer eller aktiviteter under Arctic Race of Norway?
Under Arctic Race of Norway (ARN) trenger vi liv og røre langs løypa. Har du, nabolaget ditt eller kanskje foreninga eller laget du er med i lyst til å bidra med en aktivitet eller et sprell? I så fall vil Rana kommune gjerne vite om det.

 

De som har en aktivitet klar kan melde dette til Rana kommune ved kommunikasjonsavdelingen. Send e post til kommunikasjon@rana.kommune.no
 

Oversikten over aktiviteter vil for øvrig bli formidlet til TV-selskapene som sender fra sykkelrittet, og er du/dere heldig stopper Dag Otto Lauritzen og hans team hos nettopp den aktiviteten du/dere har.


Om Arctic Race of Norway, Mo i Rana

Med minner fra arrangementet i 2016, ankommer et stort nettverk av arrangører og utøvere Mo i Rana for et verdens nordligste sykkelritt. Unikt med årets ritt er at både start- og målgang for første etappe vil være i bykjernen av Mo i Rana. Løypen slutter også med 2 runder rundt sentrum. Dette legger til rette for at årets arrangement vil bli attraktivt for tilskuere, og ikke minst for en fantastisk folkefest!

Vi håper at næringslivet og frivilligheten kan bidra til at dette blir en begivenhetsrik dag som vil vise fram alt det fantastiske byen har å by på!

Mer informasjon om selve arrangementet finner du på Rana kommune sine hjemmesider. Der finner du også informasjon om hvordan å melde deg som frivillig.
Samfunn
facebook

Siste nytt