Avinor Thorgeir Landevaag
Thorgeir Landevaag, Avinor

Avinor til Gallaria med siste nytt om ny flyplass

2022-04-21
Thorgeir Landevaag fra Avinor kommer til Gallaria for å gi siste nytt om ny flyplass. Landevaag er Konserndirektør Divisjon Bærekraft, konsept og infrastruktur og leder av Prosjektstyret Ny lufthavn Mo i Rana. Det blir også muligheter til å stille spørsmål til Landevaag og resten av Avinors utbyggingsorganisasjon:
  • John-Ragnar Aarset, Konserndirektør Kommunikasjon og samfunnskontakt
  • Erik Krogseth, Prosjektdirektør portefølje store prosjekter
  • Bjarte Nesse, Prosjektdirektør Ny lufthavn Mo i Rana
  • Bjørn Fløgstad, Prosjekteringsleder Ny lufthavn Mo i Rana
Ingvild Skogvold, daglig leder i Ranaregionen Næringsforening er veldig fornøyd med å få Avinor inn i programmet:

"Med Avinor på plass i programmet kommer vi til å få en «flying start» på Gallaria! Det er et sterkt engasjement for ny flyplass i næringslivet. Det at Polarsirkelen Lufthavnutvikling med Henrik i spissen klarte å mobilisere over 150 millioner kroner i lokalt bidrag sier sitt. Vi gleder oss til statusoppdateringen, og håper mange benytter muligheten til å stille spørsmål til Avinor sin utbyggingsorganisasjon."

OM GALLARIA 2022
Etter et år med avlysning og én utsettelse er det snart duket for Gallaria den 20. mai!Årets tema er «attraksjonskraft». Regionen vår har alle forutsetninger for å bli en motor i det grønne skiftet. Det vil kreve at vi tiltrekker oss folk og kompetanse. Det skader heller ikke med fest og begeistring! Under Gallaria 2022 skal vi derfor utforske hvordan vi skal lykkes med attraksjonskraft.

Fullstendig program og lenke til påmelding finner du på www.gallaria.no
Gallaria
facebook

Siste nytt