HRP

Direktør for region Nordland John Torstein Hansen er godt fornøyd med at HRP etablerer kontorer i Mo i Rana. 

Skal ta Rana med storm

2023-01-06

Den landsdekkende leverandøren HRP etablerer kontorer i Mo i Rana. HRP er klare for å bidra med hender og hoder til den spennende utviklingen som skal skje her. 

Siden etableringen i Hønefoss i 2005 har de vokst fra 3 ansatte til over 550 ansatte, og kan i dag kalle seg én av Norges ledende leverandør av konsulenttjenester innen bygg & anlegg og sikkerhetsrådgivning. Som nytt medlem i Ranaregionen Næringsforening ser de fremt til å bli kjent med det som skjer i Rana, fortelle direktør region Nordland John Torstein Hansen.  

  

-Vi vet at næringsforeningene rundt omkring i områdene som vi jobber er med på å skape viktige møteplasser. Det er en måte å bli kjent med andre firmaer og potensielle oppdragsgivere, i tillegg at vi selv får presentert hvem vi er og hva vi kan bidra med, sier Hansen. 

  

Allerede godt i gang 

Med en visjon om å være en ledene samfunnsbygger er Rana ett viktig satsningsområde i Nordland. Akkurat nå er de i tett dialog med flere store aktører, og de er allerede i gang med oppdrag for Nasjonalbiblioteket og Nord Universitet. 

  

- Vi ser frem til å etablere kontor i Rana, og vi ser at det er rom i markedet for dette. Mange av de vi har snakket med ønsker oss velkommen, og vi ser frem til å komme i gang med å utføre oppdrag for dem, forteller han. 

  

Satser tungt 

Rana er et spesielt spennende område, og som leder for region Nordland synes John Torstein at det er en positiv utvikling i regionen. 

  

-Jeg synes at Rana har veldig mange gode initiativer på gang med ny flyplass, etablering av ny batterifabrikk, etablering av ett stort antall nye boliger og stort prosjekt på Nasjonalbibliotek. Ut fra dette er det ikke noen tvil om at Rana er området som er av de mest spennende for tiden og at vi skal satse tungt fremover. 

  

På utkikk etter flinke folk  

Nå er de i full gang med å ansette dyktige folk til teamet sitt. HRP fortsetter dermed den positive utviklingen de har hatt siden oppstart. 

  

- Akkurat nå er vi i gang med gjennomføring av besøk og presentasjon av oss selv hos aktuelle kunder. Videre er vi godt i gang med rekrutteringsprosessen. Vi har allerede avholdt flere intervjuer og er i prosess med ansettelser til teamet som skal ta for seg Rana med storm, avslutter den fornøyde avdelingsdirektøren.   

facebook

Siste nytt