kruserlarsen
Jan-Erik Larsen (t.v.), Veronica Isabel Pedersen og Bjarne Håkon Hanssen hjelper kunder med myndighetskontakt og omdømme i kommunikasjonsbyrået Kruse Larsen.
 

Hjertet banker for Ranaregionen: – Det skjer veldig mye spennende i regionen

2024-05-06
Ranværingen Veronica Isabel Pedersen er seniorrådgiver og leder av sjømatteamet i kommunikasjonsbyrået Kruse Larsen i Trondheim, som har spesialisert seg på å levere strategisk rådgivning om politikk og kommunikasjon.
– Vi hjelper våre kunder med så mangt, men hovedvekten av det vi gjør er å hjelpe kunder med å ta en posisjon når det gjelder myndighetskontakt og omdømme, forklarer Pedersen.
Byrået jobber med kjente navn som Posten Norge, Tine, Coca-Cola Norge og Brystkreftforeningen.
– Vi jobber med alt fra de mest kjente merkevarene i Norge til små gründerbedrifter, og vi har mange kunder fra Distrikts-Norge.

Spennende region

Derfor synes den selskapet det var relevant å melde seg inn i Ranaregionen Næringsforening.
– Det skjer veldig mye spennende i regionen, med ny industri og en spennende periode for eksisterende industri. Med det grønne skiftet og det vi kaller det klima- og energipolitiske kompleks, sier Pedersen. 
Dette er en stor driver i norsk politikk, mener hun.
– I tillegg inngår natur i dette. Hvem skal bruke av felleskapets ressurser? Vi har snakket om klimamål lenge. Men nå går vi over fra å snakke om hvem som skal slippe å ta utgiftskutt, til å snakke om hvem det er som skal få det lille av utslipp vi til slutt skal sitte igjen med i Norge.

God vekst

Kruse Larsen er et relativt ungt selskap, etablert i 2015. Pilene har pekt oppover siden, både når det gjelder omsetning og ansatte. Selskapet etablerte seg med eget kontor i Trondheim i 2021.
– For et Oslobasert selskap som jobber så mye med sjømat og industri blir Oslo nesten usentralt for oss. Med etableringen i Trondheim kommer vi tettere på Helgeland også, sier Pedersen.  
– Det skjer noe nytt hele tiden. Vi er et selskap som har opplevd en formidabel vekst. Nå ønsker vi å nå bredere ut, og spisse oss mer. Og nylig etablerte vi et større sjømatteam, som jeg leder.
Sjømat er ikke bare laksen eller torsken, men alt imellom også.
– På Helgeland og særlig Rana og omegn er det mye leverandørindustri. Det er mange arbeidsplasser knyttet til sjømatnæringen i Ranaregionen.   
Pedersen har tidligere vært lokalpolitiker i Rana, og det er viktig for henne som utflytta ranværing å holde kontakt.
– Det er fortsatt denne regionen hjertet mitt banker mest for.
 
Medlemsprofiler
facebook

Siste nytt