Har skjønt at aktivitet fører til mer aktivitet

Har skjønt at aktivitet fører til mer aktivitet

2022-09-26
Kvitsteindalen AS har kanskje ikke fulgt planen til punkt og prikke, men det har ikke hindret bedriften fra å nå nye høyder.
 
For daglig leder Kenneth Ressem har hovedmålet vært å skape en arbeidsplass som på sikt kanskje vil utvikle seg til enda flere arbeidsplasser. Selv om planen i første omgang var å satse fullt ut med fuglehund, har ikke det satt en stopper for å se på muligheter innen andre næringsområder.
 
-I starten var selskapet i utgangspunkt etablert med tanke på et hundepensjonat for fuglehunder, og i tiknytning til dette skulle vi tilby et bredt spekter av tjenester. Vi er enda på utkik etter det rette stedet for å kunne realisere denne drømmen, men aktivitet i selskapet har vi fortsatt.
 
Stopper ikke opp
For selv om det rette lokalet for Ressem ikke har dukket opp enda, betyr ikke det at han sitter stille i båten. Tvert i mot.
 
-Selskapet har nå tatt en retning inn i entreprenørverdenen, og vi tilbyr blant annet utleie av personell og maskiner, i tillegg til handtverkertjenester. Jeg har ikke lagt fuglehund-virksomheten helt på hylla enda, så vi har litt aktivitet innenfor oppdrett og trening av fuglehunder, i tillegg til salg av hundefôr. Det er mildt sagt travle tider for oss, og det er utrolig morsomt.
 
Føyer på med nye tjenester
Aktivitet fører til mer aktivitet, og Ressem forteller at selskapet venter på en ny båt for utleie og transporttjenester.
 
-I tillegg til det har vi en liten båt på 17 fot som vil være klar for transportoppdrag snart, og denne laster nesten 1200 kg med påkjøringsrampe. Begge båtene er ypperlige for rullestolbrukere. Vi har videre en minigraver til utleie eller jobboppdrag. Det samme gjelder for minidumperen vi har, denne er beltegående og laster 500kg.
 
Full gass
Kenneth Ressem er fornøyd med at dagene går for fullt, og legger ikke skjul på at det er spennende tider å drive bedrift i Mo i Rana.
 
-Nå er det mye som skjer her med etablering av storflyplass, batterifabrikk og dypvannskai. Dette vil generere stor aktivitet og utvikle et attraktivt Mo i Rana. Vi håper vi kan fortsette den utviklingen vi har hatt med våre samarbeidspartnere, og knytte til oss flere personer innenfor flere fagfelt.  Å være medlem i Ranaregionen Næringsforening gir oss mulighet til å bli en del av et fellesskap samtidig som vi støtter opp det arbeidet som utføres for å videreutvikle vårt område.
Medlemsprofiler
facebook

Siste nytt