Nurminen Logistics
Marjut Linnajärvi fra Nurminen Logistics ga deltakerne på frokostmøte en oppdatering om togruten fra Narvik via Helsinki og videre til Europa og Asia.

Grønne transportkorridorer, frokostmøte med Narvik Havn og Nurminen Logistics

2022-09-01
Anna Filina fra Narvik Havn og Marjut Linnajärvi fra Nurminen Logistics tok turen over Saltfjellet til Mo i Rana for å gi en oppdatering om en ny, grønn transportkorridor fra Narvik og ut til verden.
Den 1. september inviterte Narvik Havn og næringsforeningen til et frokostmøte på Meyergården om grønne transportkorridorer.

Togruten fra Narvik gjennom Finland og østover gir spennende muligheter for hele regionen. Nurminen Logistics tilbyr klimavennlige og kundevennlige transportløsninger fra Narvik via Helsinki og ut til Europa, Baltikum og videre til Asia.
 
Vi fikk også en oppdatering fra Reidar Ryssdal (Rana Utvikling) og Robert Jakobsen (Meyership) om Ace Green-prosjektet, som har lykkes med å få 100 % økning i gods på Nordlandsbanen.
 
Det var enighet om at mulighetene østover fra Narvik og Nordlandsbanen er to korridorer som styrker hverandre - og som sammen bidrar til grønn vekst i nord. Det ble også lagt vekt på hvor viktig det er at Mo i Rana og Narvik, som to logistikk-knutepunkter i nord, videreutvikler samarbeidet seg i mellom, og ikke minst samarbeidet med hele Norden for å sikre gode og klimavennlige logistikkløsninger for næringslivet.

Ønsker du å vite mer om det Nurminen Logistics kan tilby?

Ta kontakt med Marjut Linnajärvi, marjut.linnajarvi@nurminenlogistics.com

Presentasjoner
Samferdsel
facebook

Siste nytt