Aktiv

Går en aktiv høst i møte

2022-08-04
Aktiv Eiendomsmegling etablerte seg i en tid hvor det gikk hett for seg på boligmarkedet. I dag teller de fire ansatte, og de har mildt sagt aktive dager på jobb.

Daglig leder Tomi Johansen forteller om en tøff start på boligeventyret, men at hardt arbeid alltid fører til noe godt til slutt.
 
-I Rana opplevde vi at det var ganske etablerte vaner hos innbyggerne her, og da vil det alltid være vanskelig å komme som ny aktør med et oppdrag om å endre på strukturen. Vi har klart å bygge opp tillit hos befolkningen, og har hatt et sterkt fokus på tilgjengelighet slik at kunden alltid føler seg ivaretatt. Dette har ført til at har gått fra å være en mindre aktør i markedet, til å nå kunne konkurrere på lik linje med de som har de største finansielle musklene i byen, forteller han.
 
En del av felleskapet
Som eneste frittstående eiendomsmeglingsselskap i Rana, er det en ekstra trygghet å nå melde seg inn i Ranaregionen Næringsforening.
 
-Vi ønsker å bli en del av fellesskapet, og ikke minst bli bedre kjent med andre bedrifter i Rana og omegn. Vår avdeling, Måehvie Eiendomsmegling, er et franchisekontor under navnet Aktiv Eiendomsmegling. Vi er helt frittstående i markedet, og har tenkt til å fortsette med det. Det gir oss mer spillerom til å gjøre en god jobb, slik at kundene våre blir mest mulig fornøyde, poengterer Johansen.
 
Setter pris på den gode mottakelsen
Nå blir det en velfortjent måned med ferie på eiendomsmeglerne hos Aktiv Mo i Rana, men til høsten braker det løs igjen. Tomi Johansen ser frem til utviklingen og byggingsaktiviteten som skjer i tråd med tilflytning til byen, ny flyplass, og alle synergiene som vil komme med større etableringer i industrien.
 
-Vi har bygd opp en svært god portefølje for høsten 2022, noe som gir oss styrket selvtillit og ikke minst troen på at resten av året blir hektisk. Det har vært to aktive år, og vi takker alle de som har bidratt og hjulpet til under oppstarten, og ikke minst til alle våre kunder som har gitt oss tilliten til å hjelpe til med deres boligsalg. Vi gleder oss masse til veien videre, avslutter Tomi Johansen.

I juni er det to år siden Aktiv Eiendomsmegling åpnet kontorer i Rana.

 
Medlemsprofiler
facebook

Siste nytt