gallaria statuetter

Gallaria: Finalistene til service-prisen er klare!

2022-12-30
Clarion Collection Hotel Helma, Olsen Dekk & Felg og Stenneset mat og vin er de tre finalistene til årets service-pris. Nå er det opp til publikum å avgjøre hvem som stikker av med den høythengende prisen under Gallaria den 27. januar.
Stem på din favoritt her!

Service-prisen går til bedrifter som utmerker seg med førsteklasses service. I år vil det bli lagt vekt på bedrifter som satser på innovasjon og rigger seg for fremtiden. Andre kriterier er førsteinntrykk, tilgjengelighet, kvalitet og bærekraft.​ Tidligere vinnere av service-prisen har Babettes, Zikk Zaks, Rana kommune v/Kurt Vonheim, Vinmonopolet, Sporten Havna, Joars Korpsservice, Cafe Byporten, Bilalliansen, Chili Frisør, Coop Prix Åga, Brasil Barista, Bjarne Hall og Nordland Teater​.
 
Juryens begrunnelser:
 
  • Clarion Collection Hotel Helma: Juryen fikk inn flere nominasjoner i år på Clarion Collection Hotel Helma. Hotellet har i mange år utmerket seg med sin satsing på service. Gjester og besøkende blir godt tatt i mot av de trivelige ansatte på hotellet, og det blir lagt merke til! Helma har vært rangert høyt på Trip Advisor over mange år. I mars 2022 ble de kåret av Berg-Hansens jobbreisekunder som det beste hotellet i Norge. Bedriften har fremtidsrettede planer om nytt bygg med hotellrom, konferanse - og konsertsal og skybar i Mo i Rana. De utmerker seg også med samfunnsengasjement, og gjør en stor innsats for å samle inn gaver og gavekort til barnefamilier som trenger ekstra støtte i jula.  
 
  • Olsen Dekk & Felg: Dette er ikke første gangen Olsen Dekk & Felg er finalister for å vinne årets service-pris! Og dét er det gode grunner til. År etter år får vi inn nominasjoner fra kunder som er særdeles fornøyd med bedriften som leverer en service utenom det vanlige. Fra førsteinntrykket når man kommer inn i kundemottaket, en eksepsjonell tilgjengelighet og ikke minst fagkompetanse, ivaretar de ansatte hos Olsen Dekk & Felg kundene sine på en svært god måte. Kunder blir godt ivaretatt, til og med når uhellet er ute utenfor arbeidstid. Som en kunde skrev i sin nominasjon: «De mangler ett ord, og det er ´nei´!»
 
  • Stenneset mat og vin: Stenneset mat og vin skårer høyt på service, tilgjengelighet, kvalitet og bærekraft. De brenner for å levere gode matopplevelser basert på lokale og bærekraftige råvarer, og ikke minst å formidle historien bak maten og drikken de serverer. Bedriften har vært omstillingsdyktig gjennom pandemien, og tilpasser seg stadig kunders ønsker og markedssituasjonen med nye produkter. Noen eksempler er matkassen i samarbeid med Yttervik, kurs i mat og vin, og muligheten for å leie en kokk hjem. Som lærebedrift investerer Stenneset i fremtidens restaurantfag. Gjennom sitt engasjement og formidlingsevne bidrar de til å øke kompetansen på mat og drikke i samfunnet, og ikke minst spre kulinarisk glede!

Juryen som har valgt ut finalistene besto av styret i Ranaregionen Næringsforening (faste og vara-representanter) og Else Yksnøy Millerjord fra Rana Blad Marked. Nominasjonene ble hentet inn fra publikum og næringsforeningens medlemmer.

Meld deg på Gallaria på www.gallaria.no
Gallaria
facebook

Siste nytt