Fellesfyrverkeri

Fyrverkerifest for Mo i Rana!

2022-10-24
Vi nærmer oss slutten på et år, og starten på et nytt. Tradisjonen tro skal dette feires med et fantastisk fyrverkeri ved fjorden i Mo i Rana. Da møter store og små opp i hopetall ved sjøkanten for å glede seg over et storslått fyrverkeri. Dette er det arrangementet som samler flest folk i løpet av året.

Fyrverkeriet starter kl 18.00 den 31. desember ved Rana Industriterminal, og er synlig i hele sentrum og fra store deler av byen.

Håkon Dehlin spanderer år etter år flere titalls arbeidstimer med planlegging, søknader, rigging og gjennomføring for at dette skal bli til, men selve fyrverkeriet er et spleiselag.

For at vi skal få til denne markeringa i år også går nå næringsforeninga i spissen for å samle inn penger fra næringslivet for fyrverkeriet. Målet er 150 000,-, og Rana kommune bidrar med 20 000,-

Bli med du også, så lager vi det råeste fyrverkeriet noensinne!

Det er nå startet en spleis for å samle inn nok penger til fellesfyrverkeriet.

Ranaregionen Næringsforening oppfordrer bedrifter til å støtte innsamlingen. Dere kan enten støtte spleisen direkte, eller be om å få tilsendt en faktura. Ta kontakt med Håkon Dehlin / 98491984  for å få tilsendt faktura.

Bidragsytere/sponsorer blir profilert.
 
Samfunn
facebook

Siste nytt