En klassiker, i sentrum av Mo i Rana 

En klassiker, i sentrum av Mo i Rana 

2024-01-12
Onkel Oscar er en bar med klassisk særpreg, i sentrum av Mo i Rana. Nå har de meldt seg inn i Ranaregionen Næringsforening for å bidra i det gode arbeidet som foreningen gjør både for Mo i Rana og regionen som helhet.  

– På denne måten vil vi kunne møte andre i samme bransje og arbeide frem prosjekter og gi innspill for utvikling av bransjen i byen vår. Som medlem vil man også lettere ha tilgang til foredrag, kurs og konferanser, sier Lisbeth Myrheim, daglig leder ved Onkel Oscar.  
 
Familiebedrift 
Baren som ligger på hjørnet i utkanten av den nyeste Meyerparken, et steinkast unna byen nye utendørsscene, er en lun, klassisk bar, eid av familien Myrheim.  
– Det er en familiebedrift og på eiersiden sitter jeg, min bror Jørn Myrheim, og min sønn Remi Myrheim Djuplasti. Vi kjøpte baren i 2012. De tidligere eiere ønsket å legge ned da omsetningen gikk ned og de hadde ingen lokal tilhørighet, forteller Myrheim.  
– Vi ønsket å drive den videre med samme konsept som vi mener er unikt. Vi får gode tilbakemeldinger, spesielt fra tilreisende som blir stående og måpe når de kommer inn. Dette er en perle og aldeles ikke noe man forventer på et sted som Mo i Rana. Vi er derfor trygge på at vi er på riktig vei, og Onkel Oskar vil bestå slik den er.  
Det legges altså ikke opp til noen endringer i konseptet.  
– Noen tenker kanskje at det er traust, kjedelig og utdatert. Trygt, forutsigbart og det gode stedet for å møtes vil jeg si. Mottoet vårt er: "Bar til lyst".  

 

Trygt, forutsigbart og godt 
Onkel Oskar Mo i Rana er den eldste baren i sentrum av Mo i Rana med et klassisk engelsk særpreg. Det tilbys et stort utvalg i drikke og det serveres enkle småretter. Verdt å merke seg er at det finnes et utvalg med over femti typer whisky.  
Onkel Oskar åpner tidlig på ettermiddagen, og kan underholde med både fotballkamper og dart.  

– I løpet av året har vi flere typer arrangementer som månedens ølsmaking, Halloween-fest, Julekalender, intimkonserter og mye mer. Vi tilbyr også whiskysmaking og ølsmaking på forespørsel. To av våre ansatte er eksaminerte øl-ambassadører.  
Onkel Oscar har til sammen ti ansatte.  

– Vi har fokus på kundene våre og kvaliteten på det vi serverer, og oppgraderer jevnlig når noe blir gammelt og slitt. Slik opprettholder vi vårt omdømme, trygt, forutsigbart og et godt sted.  

 

Medlemsprofiler
facebook

Siste nytt