Et bærekraftig prisdryss

Foran f. v.: Cecilie Nordvik, Trine Rimer og Rigmor Nygård Hansen. Bak f. v.: Pia Olsen, Iren Beathe Teigen, Rune Devig Andreassen og Maiken Hauknes.

Når temperaturene nå kryper nedover gradestokken i takt med at fjelltoppene blir stadig hvitere, betyr det samtidig at vi igjen nærmer oss Gallaria. Datoen er satt, og 24. januar 2020 blir det prisutdelinger og gallafest.


Publisert: 02.10.2019


Gallaria er årets store happening i regi av næringsforeningen og samarbeidspartnere.

Det jobbes for tiden intenst med et innholdsrikt, aktuelt og nyttig program. Det er liten tvil om at bransjegruppen for markedsføring og kommunikasjon ønsker å snappe opp trender i tiden, og denne gangen vil bærekraft være et sentralt stikkord for arrangementet.

GRØNN INDUSTRIHOVEDSTAD

De snakker om hva som skal til for å henge med i utviklingen. Både grønne løsninger, befolkningsutvikling og kampen om oppmerksomheten. Målet er å sette fokus på et offensivt næringsliv, angi retning og bevisstgjøre oss på framtiden. Samfunnets økende fokus på sirkulærøkonomi og alt hva det innebærer både for private og for næringslivet tas med inn i årets Gallaria.

SPENNENDE FAGDAG

Når det kommer til foredragsholdere, er kandidatene på blokka mange og interessante.

– Vi er i gang med å hente inn solide folk til dette, både lokalt og eksternt, sier Rimer.

– Det er også fullt mulig å bare melde seg på selve fagdagen. Man må ikke delta på gallamiddagen, selv om vi ønsker alle velkommen til begge deler, legger hun til.

Les mer om programmet og meld deg på via gallaria.no.

BON APETIT

Nylig var de fleste i bransjegruppen samlet på Scandic Meyergården for å teste ut Gallaria-menyen. Kokk Hans Myrnes serverte en «prøveversjon» av de tre rettene som planlegges, og ba om gruppas ærlige tilbakemeldinger på alt fra smak til presentasjon. Myrnes fikk svar på tiltale, og med noen små justeringer tegner det til at maten er i de tryggeste hender, og at gjestene vil få herlige smaksopplevelser gjennom hele middagen.

RAMM, FERDIG, GÅ!

Kveldens konferansier på Gallaria 2020 er selveste Nicolay Ramm. Han er kjent for blant annet singel-hiten «Raske briller», som toppet VG-lista i mars, og som programleder for nettsatsingen «Helt Ramm» på NRK.

Arbeidsgruppa tror dette blir både uformelt og artig, og har store forventninger til at dette blir gøy. Ramm er både ung og energisk, og vi kan nok regne med både «stunts» og uventede ting fra scenen.

Det blir garantert både tempo, trøkk og solide doser humor med Nicolay Ramm i førersetet under festmiddagen i januar.