Arctic Race of Norway

2016-08-09
To dager igjen!
mine arn 2


Publisert 090816

Kun to dager igjen til eventyret er i gang. Mange er på oppløpssiden med forberedelsene. Til og med været varmer opp. Har du planlagt ditt Arctic Race? Vel møtt til kick off og presentasjon av syklistene i Jernbaneparken torsdag 11. august kl 20.00. Sjekk Tv2 teaseren her.


Det forventes storinnrykk av besøkende i dagene framover. Nå har du og dine tilreisende gjester mulighet til å få ei omvisning i buss rundt i Mo i Rana. Flere guider vil stille og lage et opplegg som passer for akkurat din gruppe. Ta kontakt med Anita i RU om dette er av interesse.


Instagram-konkurranse


Rana kommune inviterer til Instagram-konkurranse. De vil at folk skal vise hvordan de forbereder seg til folkefesten og Arctic Race. Alt fra frivillighet til pynting. Kriteriene er at man tagger @ranakommune og #arnrana i innlegget. Vinneren får gavekort på 5000 kroner til ny sykkel fra Sportshuset Mo.
PS. Følg gjerne kommunene sine Facebook-arrangement Arctic Race of Norway Mo i Rana og Arctic Race of Norway Hemnes for oppdatert informasjon om folkefesten og sykkelrittet.

 
facebook

Siste nytt