Elsker godt språk

Christine Calver mener webinar er en strålende løsning i disse tider. Hun har erfaring med å holde kurs via kamera, og Se Nor bistår med den tekniske gjennomføringen. Foto: Line Jacobsen

Etter påske er det klart for andre samling Digital Smartpakke som webinar, «Skriv godt, bli forstått». Kanskje noe for deg?


Publisert 30.03.2020


23. april vil hele Norges tekstdoktor Christine Calvert gi oss gode råd og praktiske tips for å skrive tekster som overbeviser, engasjerer og selger.

Hun har erfaring med å holde kurs via kamera, og Se Nor bistår med den tekniske gjennomføringen. Mer informasjon om pålogging kommer nærmere kurset på e-post.

Calvert har jobbet med skriving og kommunikasjon i 30 år – som tekstforfatter, global webredaktør, kursholder og høyskolelektor. Hun har blitt kåret til “Årets kursholder” av Confex og har fått høyest skår av samtlige foredragsholdere på flere konferanser, bl.a. Best i Tekst i 2019.

Tekstdoktoren elsker godt språk og sitter i juryen på NTBs språkpris. Hun har i tillegg skrevet bøkene Skriv så det selger og Skriv for nettet – kort og godt.

På en enkel og engasjerende måte er målet at deltakerne skal lære hva man må gjøre, og hvilke teknikker og verktøy man kan bruke for å skape ønsket reaksjon hos kunder og brukere i alle kanaler. Kurset er lagt opp med praktiske eksempler du kan ta i bruk så snart du er tilbake på jobb.

Meld deg på her.