Bli med på #Handlelokalt sommeren 2020!

Foto: Mye i Media

Det er en annerledes sommer. Nattåpent må dessverre avlyses i år. Rana Blad og Ranaregionen Næringsforening bruker derfor anledningen til å blåse liv i #Handlelokalt-kampanjen. Og vi trenger så mange som mulig med på laget!


Publisert: 18.06.2020


Hva går kampanjen ut på?

Mellom 20. juni og 20. august kjører vi kampanjen som oppfordrer til å ta i bruk byen og støtte opp om sitt lokale næringsliv. Samtidig som vi må fortsette å ta vare på hverandre og overholde smittevernsreglene. Om du bor Mo i Rana, Nesna, Hemnes eller verdens vakreste skjærgård – det er viktigere enn noensinne å støtte opp om lokalt næringsliv. Vi oppfordrer folk til å gå på cafe, spise på restaurant og handle i sin lokale butikk, innenfor trygge rammer. Rana Blad lager et digitalt magasin som oppdateres 4-5 ganger i sommer. Alle sakene tar for seg det å bruke og trives i byen og sitt lokalmiljø på en trygg måte og vil bli oppdatert gjennom hele sommeren.

Bilkonkurranse

Bilalliansen stiller med en Hyundai Ioniq 100% elektrisk. Vinneren får disponere/lease bilen i et halvt år.

Alle bedrifter som deltar på kampanjen vil motta en QR-kode fra Rana Blad. Koden kan scannes av kunder som kommer innom og handler lokalt. For hver gang man skanner en kode får man et lodd i billotteriet.

Sosiale medier

Vi oppfordrer alle til å bruke #handlelokalt når de legger ut bilder fra byen i sosiale medier. Disse bildene vil brukes i Rana Blad på annonser som fremmer kampanjen, gjennom hele sommeren.

Hvordan delta?

Din bedrift kan kjøpe en QR-kode gjennom Rana Blad for 1000,-.

For å bestille QR-kode, ta kontakt med Rigmor Nygård Hansen, rigmor.nygard.hansen@ranablad.no