Vil skape gode opplevelser

Selskapet LurØ AS kjøpte tidligere i sommer herskapseiendommen på Røssøya for 5,1 millioner kroner.

Et solid nettverk og godt samarbeid er nødvendig for å skape gode opplevelser på Helgeland, mener LurØ. Derfor har selskapet meldt seg inn i Ranaregionen Næringsforening.


Publisert 22.10.2018


Selskapet LurØ AS kjøpte tidligere i sommer herskapseiendommen på Røssøya for 5,1 millioner kroner da Helgeland Sparebank la stedet ut for salg. Eiendommen er på 6500 kvadratmeter, med et hovedhus, uthus og flytebrygge. Hovedhuset er godt vedlikeholdt og oppgradert, og inneholder blant annet ni soverom med 19 overnattingsplasser.

Planen er å utvikle Røssøya i kombinasjon med en annen eiendom som selskapet eier i Lurøy, Torshavn. LurØ har også kjøpt inn to båter, Targaen Loke og RIBen Tors Hammer, som er viktige bidrag til opplevelseskonseptet. I sommer ble det også klart at Thomas Alsgaard går inn på eiersiden for å satse i Lurøy, der faren hans er født og oppvokst.

God respons
– Vi har fått veldig god respons, både i form av bookinger og gode tilbakemeldinger. Vi har hatt greit belegg, og har det framover mot jul, forteller Freddy Joe Johnsen i LurØ
– Vi arbeider nå med å få vertskap på plass, og er i en god flyt i prosessen. Så langt har vi jobbet mye selv, forteller Johnsen.
LurØ satser foreløpig først og fremst på bedriftsmarkedet i regionen, og ønsker å skreddersy pakker til de forskjellige kundene.

Røssøygården og Torshavn ligger i naturskjønne omgivelser på Helgelandskysten.

– Røssøygården er vårt hovedfokus, men vi håper at vi kan lage pakker som kan være fengende, både til vanns og til lands. Vi ser på mulighetene for å samarbeide med andre for å jobbe fram Helgeland nasjonalt. Det er helt avgjørende å samarbeide for å få sydd de pakkene som folk krever i dag, sier Freddy Joe Johnsen.

LURØ:
Aksjeselskap som eier Røssøygården og Torshavn. Ørjan Skonseng, Wiggo Dalmo, Eivind Tverå, Ole Kristian Johannessen,  Freddy Joe Johnsen og Thomas Alsgaard er eiere.