Til Elise Fra Marius

Har vinduet på gløtt, selv i den krevende koronasituasjonen.


Publiset 25.03.2020


– Det er usikkert hvor lenge vi må holde stengt, men vi følger utviklingen tett og gir beskjed så snart vi åpner igjen, sier Elise Bratteng Rønning som driver matdestinasjonen Til Elise Fra Marius i Utskarpen.

Hun er en kraft og en nødvendighet for å utvikle Helgeland som matdestiansjon, sier mange. Og javisst er det bekymringsfullt og krevende i dag og framover, men ting kommer tilbake til normalen, en gang.

Utenfor vinduet er naturen vakker og stille. Hun er preget av situasjonen. Bekymret ja, men blid. Med vekt på blid.

FORBEREDER SEG

– I disse tider gjør vi vårt beste for å øke kunnskapen slik at vi skal være flinkere til kundene kommer tilbake. Vi er meget opptatt av at vi må kjøre på med godt tempo, så hos oss er det lite late morgner i pysjamas, men planlegging av nye prosjekter samt jobbing med å holde humøret og motivasjonen oppe i situasjonen vi er inne i.

– Vi holder oss også oppdatert via NHO, bransjenettverk og har god kontakt med de andre i bransjen for å lære av de ulike grepene som nå blir gjort. Det er helt klart krevende og alle i vårt lille firma er permitterte, noe som viser alvoret.

Nå må reiselivsbransjen holde sammen. Vi må støtte hverandre og vente på at verden og Norge igjen har lyst til på matopplevelser, sier hun.

VIL FYLLE LOKALENE IGJEN

De ber oss fortsette å booke og ha dem med i tankene, om vi planlegger bedriftsmiddager, familietreff, møter eller andre sosiale sammenkomster. For de gleder seg til igjen å fylle lokalene med flotte gjester, så snart det blir en mer normal hverdag.

– Selv om vi ikke er «topp of mind» akkurat nå, skal dere vite at vi er tilgjengelig for spørsmål og bookinger framover i tid, sier Rønning. Vi er takknemlig for alle som tar kontakt. 

Send mail for info og booking til elise@tilelise.com eller les mer på hjemmesiden.

HISTORISK MANGE PERMITTERTE

Økningen i antall permitterte de siste to ukene er skyhøye i mange ulike næringer, men med hovedvekt innenfor varehandel, overnattings- og serveringsvirksomhet og private tjenester, viser oppdaterte tall fra NAV. Ledigheten er nå på 10,4 prosent, og den høyeste siden 1930-tallet.