Næringslivsdugnad for felles fyrverkeri!


Vi nærmer oss slutten på et år, og starten på et nytt. Tradisjonen tro skal dette feires med et fantastisk fyrverkeri ved fjorden i Mo i Rana.


Publisert: 19.11.2020


Selv om vi må nyte fyrverkeriet på avstand  – så tror vi det blir spesielt viktig i år å markere årsavslutningen sammen med felles fyrverkeri. Fyrverkeriet vil starte kl 18. Alle oppfordres til å nyte fyrverkeriet på avstand – for eksempel i bil, på balkongen eller i hagen. Heldigvis oppleves fyrverkeri best på avstand.

Håkon Dehlin spanderer år etter år mye arbeidstid med planlegging, rigging og gjennomføring. Men selve fyrverkeriet er et spleiselag.

For at vi skal få til denne markeringa oppfordrer Ranaregionen Næringsforening til næringslivsdugnad for felles fyrverkeri. Rana kommune har allerede stilt med 50 000,- kroner. Det gjenstår 80 000,- for å komme i mål. Nå vil vi ha med din bedrift på spleiselaget. Noen har naturlig nok bedre råd enn andre, men alle bidrag monner.

Bli med du også, så lager vi det råeste fyrverkeriet noensinne!

Alle bidragsytere vil bli markedsført. Send e-post til post@rananf.no med hvilket beløp din bedrift. Din bedrift vil bli fakturert via regning.no

Hvis du har noen spørsmål kan du ta kontakt direkte med Håkon på telefon,  98491984 eller e-post, mr.dehlin@gmail.com