Helgeland Revisjon

F. v.: Vibeke Martine Olsen, Vegard Strand Bromseth, Tonje Kristin Olsen, Geir Voldsund, Ståle Kristiansen og Lars Kverneng. Foto: Mye i Media

Etter 4 år i annen jobb, kjente Geir Voldsund at han ønsket seg tilbake til revisjon, regnskap og litt mer kundekontakt. Sammen med Lars Kverneng tok han sats.


Publisert 08.03.2020


– Jeg hadde noen flotte år i Helgeland Sparebank, men etterhvert startet tankevirksomheten rundt det å starte et revisjonsselskap, frittstående fra de fire store, forteller Voldsund.

– Jeg kontaktet Lars Kverneng, som syntes at dette hørtes ut som en bra idé. Og så startet vi Helgeland Revisjon sammen, legger han til.

KOMPETANSEHUS

– Derfra ble det rett og slett å ringe folk for å høre om de ville begynne å jobbe sammen med oss, sier Voldsund.

Det tok ikke mange uker før staben hadde vokst til de seks som er i firmaet i dag.

– I løpet av noen få måneder fikk vi med oss fire nye medarbeidere og vi kan trygt si at vi har dyktige ansatte med mange års erfaring fra revisjon av kunder fra de fleste bransjesegmenter, sier Voldsund.

– Parallelt startet jobben med å få tak i kunder. Vi har holdt på med det kontinuerlig siden oppstarten, og har rukket å få en solid kundeportefølje. Alt i alt har vi nå omkring 300 kunder, supplerer Kverneng.
På kort tid har Helgeland Revisjon AS blitt et kompetansehus, som tilbyr tjenester innen revisjon og økonomisk rådgivning for bedrifter på hele Helgeland.

TRIVSEL OG SAMARBEID

Etter ei tid med litt «nomadetilværelse», falt valget på kontorlokalene i «+bygget».
– Vi flyttet inn ei uke før jul, og har åtte kontorer samt et møterom. Vi har enda plass til et par medarbeidere til. Og, legger Voldsund til, vi kommer til å gjøre minimum en ansettelse til litt utpå vårparten.
– I tillegg har vi meldt oss på trainee-programmet til Kunnskapsparken Helgeland, avslører han videre.

De ser for seg å bli større i årene som kommer, både på kundesiden og med tanke på ansatte. Vi er fortsatt i en oppstartsfase, og må bruke litt tid på å finne vår posisjon, legger Kverneng til.
– Vi utfyller hverandre godt, og har det fint sammen på jobb. Vi er rett og slett et godt team, som sammen håndterer de ulike kundene våre, fortsetter Strand Bromseth.
– Nå kan vi konsentrere oss om å pleie relasjoner og levere gode tjenester, fortsetter han.

– Vi er veldig fornøyde med oppstarten så langt. Det har vært godt å komme på plass i disse lokalene, sier Kverneng.
– Nå er vi både klare og motiverte til å ta fatt på det som for oss er den travleste tida på året, avslutter han.

HELGELAND REVISJON AS
■ Har som formål å drive med salg av revisjons- og rådgivningstjenester samt regnskapsførervirksomhet, herunder å delta i andre selskap med lignende virksomhet.
■ 6 ansatte.
■ Etablert høsten 2019.
■ Daglig leder, Lars Kristian Kverneng.