Eneste mobilselskap fra Nord-Norge

Saga betyr lang historie og det er nettopp det Saga Mobil er sikker på at historien deres blir.


Publisert 24.03.2020.


Saga Mobil er verdens eneste nordnorske mobilselskap. Målet er å opparbeide seg en betydelig markedsandel i løpet av de fem neste årene.

– De fleste av våre eiere er nordnorske bedrifter, og på den måten bidrar vi og kundene våre til verdiskapning i Nord-Norge. Det sier salgs- og markedssjef Knut-Bjørnar Braathen.

EIES AV GRÜNDERE

Han forteller at eierbedriftene blant annet kommer fra bransjer som fiskeoppdrett, bygg og anlegg, elektronikk, transport, reiseliv og økonomi.

– Eierne våre har alle gründet egne bedrifter og det synes vi er ekstra stilig, sier han.

For å være til stede i det nasjonale markedet har Saga Mobil blant annet samarbeid med en av Norges største IT-kjeder, SERIT gruppen, på salg av bedriftsløsninger. I tillegg kan eierne deres rundt om i landsdelen tilby lokal kundeoppfølging.

– Vi synes det er gunstig å være eid av kunder som bruker løsningene våre. Det hjelper oss med markedsføring og service, men de gir oss også gode tilbakemeldinger om hva vi kan bli bedre på for å kunne få til den veksten vi ønsker oss.

KUNDESERVICEN SKAL VÆRE BEST

Selskapet tilbyr blant annet mobilabonnement, mobilt bedriftsnett, samordnet kommunikasjonsløsninger og mobilt bredbånd i bedriftsmarkedet. I tillegg er selskapet også til stede i privatmarkedet med konkurransedyktige produkter og priser.

– Vi har brukervennlige selvbetjeningsløsninger, i tillegg til andre nyttige tilleggstjenester. Når det gjelder vår kundeservice har vi som mål å være best i markedet. Det er bare å ringe og sjekke, sier Braathen.

VOKSER MED KUNDENE

Nå har han akkurat meldt Saga Mobil inn i Ranaregionen Næringsforening.

– Jeg opplever det som viktig for å kunne delta på de arenaene hvor næringslivet møtes i en spennende region.

I tillegg opplever han at det er gode muligheter for kundevekst både lokalt og regionalt, siden hovedkontoret for salg er lokalisert i Mo i Rana.

– Vi utvider vår virksomhet i takt med kundeveksten og vil etablere flere regionskontorer i tiden som kommer. Du kan trygt si at vi er en moderne bedrift som til fulle utnytter de mulighetene samordnet kommunikasjon gir. Ta gjerne kontakt med meg for en mobilprat, avslutter Braathen.

Les mer om Saga Mobil på deres hjemmeside.

PS: Dette innlegget ble skrevet før Norge innførste omfattende tiltak mot koronakrisen 12. mars.