Daglig leder takker av

Daglig leder Trine Rimer takker av etter seks spennende og givende år. Her sammen med styreleder Trine Gabor. Foto: Mye i Media.

Trine Rimer har i dag meddelt styret at hun fratrer som daglig leder i Ranaregionen Næringsforening i 2020. Nye oppgaver venter som markedssjef i Nordland Teater.


Publisert 13.12.2019


– Etter vel seks år som leder i næringsforeningen er jeg klar til å levere stafettpinnen videre. Det har vært svært spennende og givende år. Da jeg tiltrådte stillingen i august 2013, var målet å bygge opp ei sterkere regional næringsforening og bidra til næringslivets positive utvikling. Det er mye i emning som gir god grunn til framtidsoptimisme, men jeg tenker likevel at tiden nå er inne for å overlate roret til andre, sier Trine Rimer.

– Daglig leder orienterte meg og styret denne uka, og det var en lei beskjed. Vi hadde håpet å få beholde henne en stund til, sier styreleder Trine Gabor.

– Samtidig har vi respekt for valget hennes. I tillegg til planlegging og drift av prosjekter, aktiviteter og et stort antall arrangementer under hennes ledelse, har det vært mange høringssvar og viktige saker på agendaen. Ranaregionen Næringsforening representerer mer enn 400 virksomheter med over 10.000 ansatte. Det er en kompleks og viktig jobb hun har ivaretatt godt.

Styreleder viser til at Trine Rimer er en handlekraftig og tydelig talsperson for et samlet næringsliv, som har skapt et robust fundament for å videreutvikle næringsforeningen framover.

Vil fortsette å bygge omdømme og posisjonere landsdelen

– Jeg er svært takknemlig for at jeg har fått samarbeide tett med så mange kunnskapsrike og engasjerte medlemmer og samarbeidspartnere. Det har gitt meg en unik innsikt i ulike bransjer, utfordringer og ikke minst forståelse for mulighetene et samlet næringsliv gir for vekst og god samfunnsutvikling, sier Trine Rimer.

I april 2020 begynner hun som markedssjef i Nordland Teater. Her blir oppgaven å forme markedsstrategien til den viktigste kulturaktøren i landsdelen inn i ei ny tid. Slik sett vil hun fortsatt være med på å gjøre byen vår og Nordland mer attraktiv.

– Jeg tror på de magiske øyeblikkene, de sosiale møteplassene og historiefortellingen til Nordland Teater. De er med på å berike oss og definere hvem vi er. Nordlendingene trenger og fortjener gode teateropplevelser i sitt nærmiljø.

– Jeg ser frem til å starte på dette arbeidet, men fram til april vil jeg jobbe på – i henhold til styrets ønsker, og gjøre det jeg kan for å legge til rette for den som skal overta. Det er mye på gang av prosjekter, ny profil og økt kapasitet i administrasjonen. Nå ser jeg fram til julefrokosten med ordfører Geir Waage 20. desember og til Gallaria på nyåret.