Coronakrise: Tiltak, midler og status

Ranaregionen næringsforening inviterer til høstens første næringslivslunsj mandag 14. september 2020, på Scandic Meyergården.


Publisert: 07.09.2020


Mange bedrifter går en usikker høst i møte. Det finnes derimot gode hjelpere og tilgjengelige midler der ute. Ranaregionen Næringsforening har invitert Helgeland Sparebank, Innovasjon Norge og Rana Utvikling for å snakke om status i næringslivet i Rana, og gi en rask innføring i ulike støtteordninger.

Program:

Bjørn Tore Brønlund, direktør bedriftsmarked i Helgeland Sparebank.
Hva er status og prognoser for næringslivet i Ranaregionen? Og hvorfor er det viktig å bruke din bankforbindelse som rådgiver i krisen?


Elin Rønning, innovasjonsrådgiver i Innovasjon Norge.
Som følge av corona-krisen lanserte Innovasjon Norge nye tjenester og støtteordninger. Hva slags midler er tilgjengelige, og hva skal til for at ditt prosjekt skal få tilslag?


Cecilie Nordvik, prosjektleder Rana Utvikling.
Nordland fylkeskommune har gitt Rana kommune en ekstraordinær tildeling på 4,1 millioner kroner til kommunens næringsfond. Rana Utvikling skal saksforberede søknadene, og vil fortelle om kriterier og frister.

 

Arrangementet er gratis, og det vil bli servert lunsj.
Vi tar smittevern på alvor. Lokalene vil ha god avstand mellom gjestene. Hvis du er syk, kan du ikke delta, selv om du kun har milde symptomer. På grunn av smittevern må du melde deg på arrangementet.
Arrangementet starter klokken 11.00 og avslutter klokken 12.30.

Ranaregionen Næringsforening takker Helgeland Sparebank for støtten til næringslivslunsjen.