Bli med å stem på den fineste juleutstillingen

Finalistene til årets juleutstillingskonkurranse er klare! Bli med å stem på din favoritt.

A Ringo: Ringo har laget små, sjarmerende utstillinger rundt i butikken som gir skikkelig julestemning. De får pluss for å ha pyntet ekstra i vinduene med konglebua og julekalender. Vi tror den nostalgiske juleutstillingen appellerer til både barna og til eldre generasjoner
B Kroglia Kulturgård: Kroglia lar seg ikke hindre av at de ikke er i sentrum med vindusflater – de har rett og slett laget sin egen juleutstilling i melkerampa. Nissen med munnbind, den halvspiste rengakaka og den åpne flaska forteller en historie som det er lett å leve seg inn i. Kroglia har laget en herlig og kaotisk utstilling med sjel som appellerer til vårt indre barn. Utstillingen er en også en varm hyllest til lokalt næringsliv.

C Blomsterbua Selfors: Blomsterbuas utstilling utnytter uteområdet på en glimrende måte, og sprer julestemning for forbipasserende. Uttrykket er helhetlig, og kunder dras inn i en eventyrverden med elementer fra naturen og nostalgisk jul. Som en uavhengig butikk er den innsatsen de har lagt i utstillingen imponerende.

D Hageland Lønnum: Hageland Lønnum tar oss inn i en magisk verden. De benytter de store butikk-arealene sine på en god måte, og fyller veggene fra topp-til-tå med juleglede. Utstillingen sprer julemagi, inspirerer kunder og er en attraksjon i seg selv.

E Synspunkt Stensland: Synspunkt Stensland har fylt vindusutstillingene sine med gjenbrukt julepynt, og stjernene er brettet av ansatte. De har en gjennomtenkt fargebruk, med forskjellig fargekombinasjoner i de ulike vinduene. De har i tillegg god balanse mellom produkt og pynt.