Drømmer du om å bytte ut leiligheten med enebolig, trygge oppvekstvilkår, lavere boligpriser og et liv med mindre stress, da bør du se hitover.

Til en region med flere unike kvaliteter både med tanke på arbeidsplasser, boligtilbud, oppvekstmiljø og naturopplevelser – godt tilrettelagt for at du skal trives og leve det gode liv. I en region der du kan bety en forskjell, der du ikke forsvinner i massen. Hvor familien din skal vokse opp, med litt mer tid til hverandre.

Vi er stolte over å kunne tilby trygge og gode lokalsamfunn, hvor det er mulig for spennende jobber – også for to, i kombinasjon med et kulturliv som blomster og hvor du kan leve tett på naturen. Vi er stolte over at barnehager og skoler jobber kontinuerlig med å heve det faglige og sosiale læringsmiljøet. Polarsirkelen videregående skole brenner for det de holder på med. Et framtidsorientert Campus Helgeland huser både Nord Universitet og UiT, i samlokalisering med bibliotek, karrieresenter og et vekstmiljø med private bedrifter og forskningsinstitusjoner.

Mo i Rana er regionsenter med urbane kvaliteter og et godt utvalg av butikker og servicetilbud, samt nærmiljø med barneskoler, idrettsanlegg og turløyper tett på der du bor.

Har du en hobby eller interesse du ønsker å dele med andre, er sjansene gode for at du finner en klubb eller forening å være med i. Velkommen!

 Alltid et kulturarrangement å se fram til

Kontakt:

Trine Rimer
Mobil 91164500
trine@rananf.no

Kommunene Hemnes, Rana, Nesna og Lurøy samarbeider om å styrke regionens vekstkraft og øke kunnskapen om samspillet mellom by og omland.

Samspill gir positive vekstprosesser.

X