-Å få ansvar betydde alt for meg

Foto: Mye i media

Butikkleder Ramona Petrea Skogstad er helt sjef på jobb. Etter et års tid som ansatt på Esso Deli de Luca fikk hun lederansvar for en hel stasjon som 23-åring.

-Å få ansvar i så ung alder og uten ledererfaring, var en stor tillitserklæring. Jeg husker at jeg syntes det var spennende at de turte å satse på meg. Det er artig med ansvar og det gir meg stor mestringsfølelse.

I dag har 25 år gamle Ramona Petrea ansvar for 13 ansatte. Arbeidsoppgavene hennes er mange og varierte, blant annet bestille varer og følge opp kampanjer, sette opp og endre vaktlister, og følge opp rutiner og renhold. Det siste har krevd spesielt mye oppmerksomhet under koronapandemien.

-At noen har trua

Hun mener flere bør ansette unge ledere:

-Man trenger ikke en lang CV for å kunne gjøre en god jobb. Du kan likevel være kvalifisert til mye, som for eksempel å ta ansvar. Unge har mye mer å gi enn mange tror. Man kan vokse på det. At noen har trua på deg, det betyr mye.

Selv mener hun at hun tarmye mer ansvar etter at hun fikkmer ansvar. Hun mener også at hun er blitt flinkere til å ha overblikk, og at hun har lært mye om både arbeidsliv og mennesker gjennom lederrollen:

– Jeg har blitt flinkere til å kommunisere med ulike mennesker, og jeg er blitt flinkere til å se og forstå folk. For eksempel gjennom å sette sammen vaktlag som fungerer godt og utfyller hverandre. Jeg har fått et mer realistisk blikk på det meste gjennom å få ansvar for drift og for mennesker.

Stilte spørsmål

Skogstad har lært seg alt om varer og utstyr på stasjonen og skifter like godt lyspæra på bilen din, som å finne fram riktig motorolje eller vaskeprogram i vaskehallen.

-Jeg turte å stille alle spørsmålene da jeg startet her. Jeg var nysgjerrig. Det tror jeg var en av grunnene til at jeg fikk jobben.

Butikklederen jobber gjerne kveld, helg ellernattskiftpå den døgnåpne stasjonen.

-Det synes jeg er godt og jeg tror det er viktig. På den måten får jeg kunnskap om eventuelle problemstillinger på skiftet og jeg blir kjent med mine ansatte.

Tempo og nye produkter

Med utdanning fra restaurant- og matfag, og erfaring fra serveringsbransjen har hun kjennskap til matlaging og tempoet når det er travelt på jobb. Det var konseptet til Deli De Luca som fristet henne til å søke jobb hos Esso.

–De har litt spesielle produkter som ikke andre bensinstasjoner har og det likte jeg. De er ofte tidlig ute med å introdusere for eksempel nye drikker, og jeg likte tanken på å være med på å fronte nye produkter.

Heldig

Skogstad roser sine lederkollegaer, både for at de hadde trua på henne, men også for at de stiller opp, hjelper og svarer på spørsmål.

– Jeg er heldig med sjefene mine. De er utrolige flinke og tar seg tid til å svare på spørsmål. Så har vi faste møter og det tror jeg hjelper godt på.

Ramona Petrea Skogstad synes hun er heldig:

– Det gir meg mye å få muligheten til dette og jeg synes jeg her heldig som sitter her i dag med fast, sikker jobb og med ansvar.