Tips til Gallaria

Slik får du mer ut av deltakelsen

Nå er det igjen klart for næringslivets årskonferanse og feiring på Scandic Meyergården. Det blir show og fart, men også tankevekkende og faglige budskap som kan tas med tilbake til egen organisasjon. Ikke la denne muligheten gå fra deg. Det kan vise seg å bli en lønnsom investering.


Publisert 10.01.2018


Har du sørget for at du og din bedrift er påmeldt? Om ikke, har du en ting å gjøre i dag 🙂 Her er påmelding til Gallaria.  Vil du bare delta på dagtid er det fint mulig.

Overnatting etter helaften

Meyergården har gleden av å tilby deltagerne på Gallaria enkeltrom til kr 695 og dobbeltrom til kr 895. Overnatting bestilles på epost til gruppe@meyergarden.no

Fagsesjoner

Nytt av året er at du kan være med på en av fagsesjonene etter fellesprogrammet på dagtid, fra kl 12:15-13:15. Ønsker du å delta? Gi beskjed på epost om hvilken sesjon du og dine vil være med på; a eller b.

a) Reklame og visuell design

Aasmund Reitan Hegglid, designer og juryleder for fagprisene til Gallaria, vil gi oss eksempler på reklamekampanjer og god design til inspirasjon og læring. Vi ønsker en god samtale om hvordan vi kan styrke fagmiljøet lokalt.

b) Opplevelsesutvikling – tiltak som kan gjøre byen og regionen mer attraktiv 

Vi følger opp foredragene om kultur, serviceinnovasjon og turisme, om attraksjonskraft og hvordan vi i felleskap kan få opp besøkstall og utvikle de gode opplevelsene. Professor Atle Hauge, reiselivsdirektør Elisabeth Saupstad, eventyrer og gründer Børge Ousland vil delta på denne sesjonen.

Finn ut hvem du skal mingle med og sett deg mål

Hvor ellers i regionen får du mulighet til å møte og snakke med flere hundre næringsaktører og potensielle kunder på en og samme dag? Et godt tips er å bestemme deg for ulike personer du ønsker å snakke med i løpet av kvelden og gjøre det. Gallaria er en fantastisk plattform når det kommer til nettverksbygging, om du vil det.

De som følger med, gjør det best

Etter mange år i bransjen er det kanskje lett å havne i et spesielt spor. Å komme seg ut av det ”sporet” kan være vanskelig, og da er det godt med nye tanker. Rett og slett å bli inspirert. Gallaria kan garantert begeistre og engasjere deg slik at du bedre går imøte det nye året.

Se hvem som skal inspirere deg

Kjøp en billett ekstra – bruk den som giveaway

Har du lyst til å lage litt ”blest” i egne, sosiale kanaler – kjøp en billett ekstra til Gallaria 2018 og f.eks. bruk den i en konkurranse på Facebook, Instagram o.l. Dette er en fin mulighet til å vise dine kunder/følgere hva dere holder på med, og at dere holder dere oppdaterte. En premie med innhold, underholdning og festmiddag.

Kjøp en ekstrabillett her

Få et forsprang

Ved å legge en plan for hva du skal få ut av Gallaria, og ved å evaluere konferansen og innsatsen du og dine har gjort, får du et forsprang på dine konkurrenter. Bruk en time etter konferansen og legg konkrete planer for hva din bedrift skal gjøre på festen om kvelden, og hva dere skal ta tak i mandag morgen. På den måten får dere et forsprang og får enda mer ut av deltakelsen.

Vel møtt!