Tar Gallaria til nye høyder

2017-01-25
Nå teller vi ned!


Nå teller vi ned dagene til årets Gallaria. Gjestene kan vente seg en skikkelig faglig vitamininnsprøytning på dagen, samt en ordentlig jubileumsfest i gallastil på kvelden.

 - Det meste er nå kommet på plass, det er bare litt flisespikkeri igjen, sier bransjegruppa bak arrangementet bestående av Trine Rimer, Pia Olsen, Iren Beathe Teigen, Tone Gurendal, Stian Sjursen, Rigmor Nygård Hansen og Karina Solheim.

I går ble det pakket 300 innholdsrike goodiebags til alle som kommer på foredraget.

- Vi har som vanlig fått mye fint for å ha i posene, og i år har mange bidratt. Hvem som har gitt hva blir en overraskelse til fredag, sier Pia Olsen.

Det er mye som skal forberedes til et såpass stort arrangement og hvert år jobbes det mot å løfte arrangementet mot nye høyder.

- I år er det 10-års jubileum og det vil nok gjestene merke.  Alle i bransjegruppa har lagt seg i selene, og vi begynte planleggingen tidlig for å sikre oss de beste foredragsholderne til årets tema som omhandler en grønnere fremtid, sier Karina Solheim.

Anita Krohn Traaseth fra Innovasjon Norge vil i selskap med Stein Inge Liasjø fra ENOVA, Even Aas fra Kongsberggruppen, miljøvernminister Vidar Helgesen, Susanne Nevermo-Sand fra Sintef Helgeland og Sveriges egen futurist og gründer Stefan Hyttfors, ta oss med på en spennende reise inn i en grønnere fremtid.

Nordlandspatriot, Roger Ingebrigtsen vil lose oss gjennom det faglige på dagen. På kvelden tar Anders Hoff og Øyvind Rafto i Raske menn over roret. Det blir en humorspekket rød tråd gjennom prisutdelingen.

- Gallaria er et unikt og proft arrangement og har blitt såpass godt etablert at det har ryktes. Derfor gleder både foredragsholderne og konferansierene seg veldig til å komme, sier Trine Rimer.

Som vanlig serveres det tre retters middag med tilhørende drikke. På menyen i år kan vi nye akevitt-gravet flatbiff av dåhjort til forrett, urterullet helstekt indrefilet av okse til hovedrett, og melkesjokolade og appelsin pannacotta til dessert.

The Hitmen setter fyr på arrangementet med sin musikk etter at kveldens siste pris er utdelt, nemlig ambassadørprisen.

Les mer i Gallaria-bilag til Rana Blad her.
facebook

Siste nytt