Serviceprisen

Bjarne Hall, skobutikk og skomaker som gjennom årtier har vært tro mot konseptet kvalitet, komfort og service. Fikser sko, vesker og annet som trenger å repareres. Fagkunnskap på sitt aller beste.Foto: Mye i Media.
Til Elise Fra Marius har bygd opp en gourmetrestaurant og destinasjon av internasjonal klasse basert på lokale råvarer og stor kompetanse om mat fra skogen, havet og jorda her hvor vi bor. Leverer på en måte som ingen har gjort før i vår region. Foto: Mye i Media.
Askeladden Ressurssenter er en sosial entreprenør som dekker flere av FNs bærekraftsmål. En ener i gjenbruk, inkluderer mennesker i randsonen av ordinært arbeidsliv og inspirerer til bedre folkehelse via Bua Rana.

Tre grønne finalister. Nå er det opp til folket å stemme fram sin favoritt.

Publisert 05.12.2019


Her kan du stemme på din favoritt til serviceprisen.


Juryen som har valgt ut de tre nominerte er fra bransjegruppa for markedsføring og kommunikasjon og har bestått av Pia Olsen, Cecilie Nordvik, Håvard L. Nystad, Iren Beathe Teigen, Rune Devik Andreassen, Rigmor Nygård Hansen og Trine Rimer.

Vurderingene er basert på innkomne forslag til næringsforeningen. I år har juryen lagt litt ekstra vekt på  bedrifter som gjør en innsats for miljøet, og gjennom det vil de vise at det som er bra for samfunnet og miljøen, også er bra for egen virksomhet.

Les også omtale i Rana Blad: Dette er de nominerte til Gallarias servicepris