Lysløype for sultne

Matkulturen og det å spise ute er i vinden. Spis ute-uka har blitt en etterlengtet og samlende aktivitet hvor byens spisesteder ei uke i året, eller to, tilbyr en skikkelig god middagsrett for bare hundrelappen. 
Å spise ute handler om å dele matopplevelser, kose seg og kanskje prøve noe nytt og spennende. Vel bekomme! 

Beste 100-kroners rett

I løpet av Spis ute-uka i februar ble det servert 9652 100-kroners retter. Takk til alle spisestedene og partnere som bidro til å vise fram mangfoldet av gode smaksopplevelser.

Fregatten

Liten pizza Prima Vera (skinke, biff, tomatskiver og bearnaisesaus)

Milano

Stekt svinekotelett med valgfri potet (pommes frites og kokt potet), valgfri saus (bearnaisesaus/peppersaus), serveres med salat

Café Byporten

Karrigryte med salat og ris

Bimbo Veikro

Hjemmelaget fiskekaker, husets remulade, råkost, stekt løk og potet

Tinde Café

Crispy Lovund sushi 6 biter eller kyllingquesedilla med sweet chilli, nachos og aioli

MeyerCaféen

Pepper-svineentrecôte med sauterte grønnsaker, peppersaus og pommes frites

Søilen Restaurant

Ægirmarinerte svinekjaker serveres med ovnsbakte rotgrønnsaker, rødvinssaus og urteris

Obs Kafé

Hjemmelagd oksesmåstek med grønnsaker, ertestuing, tyttebær og potet

No 3

Kyllingsuppe med brød ved siden av
X