Lysløype for sultne

Matkulturen og det å spise ute er i vinden. Spis ute-uka har blitt en etterlengtet og samlende aktivitet hvor byens spisesteder ei uke i året, eller to, tilbyr en skikkelig god middagsrett for bare hundrelappen. 
Å spise ute handler om å dele matopplevelser, kose seg og kanskje prøve noe nytt og spennende. Vel bekomme! 

Fregatten

Liten pizza Prima Vera (skinke, biff, tomatskiver og bearnaisesaus)

Milano

Stekt svinekotelett med valgfri potet (pommes frites og kokt potet), valgfri saus (bearnaisesaus/peppersaus), serveres med salat

Café Byporten

Karrigryte med salat og ris

Bimbo Veikro

Hjemmelaget fiskekaker, husets remulade, råkost, stekt løk og potet

Tinde Café

Crispy Lovund sushi 6 biter eller kyllingquesedilla med sweet chilli, nachos og aioli

MeyerCaféen

Pepper-svineentrecôte med sauterte grønnsaker, peppersaus og pommes frites

Søilen Restaurant

Ægirmarinerte svinekjaker serveres med ovnsbakte rotgrønnsaker, rødvinssaus og urteris

Obs Kafé

Hjemmelagd oksesmåstek med grønnsaker, ertestuing, tyttebær og potet

No 3

Kyllingsuppe med brød ved siden av
X