Sommervibber

Verden har alltid vært i endring. Men den har aldri endret seg så raskt som nå. Og den vil aldri endre seg så sakte framover. Er vi klare for det vi ikke forstår?


Trines kommentar. Publisert 03.07.2017.


Nok et begivenhetsrikt halvår er tilbakelagt, med realisering av ny stor flyplass med ambisjoner om bygging snarest mulig som det store høydepunktet. Nå starter Nord-Norges ledende eksportregion på en ny tidsregning med bedre tilkobling til inn- og utland. Mange lurer nok på hvor veien går, hvordan vi skal bruke mulighetsrommet, gjøre ting bedre og bedre hele tiden. Samfunnet opplever en ny teknologidrevet revolusjon. Verden, med alle sine kunder, partnere, konkurrenter og leverandører, blir mer global og tilgjengelig. Endringstiden er kortere enn noen gang før, og akselererende. Det krever samarbeid og felles forståelse for hvor vi er, men også hvor vi skal. Bli med på næringslivslunsjen 24. august for oppdatert info om nye Mo i Rana og foredrag med Ståle Økland.


Change will never be this slow again.

Gordon Moore 1965


Sommervibber

For mange er juli den store feriemåneden. Klarer du å gire ned? Å slappe av lyder kanskje som det mest enkle i verden, men når en først har mulighet til å senke skuldrene kan det være vanskelig å skru av bryteren for noen og enhver. I disse endringstider er det kanskje viktigere enn noen gang å bruke ferien til å slippe taket og leve mer i nuet – for mange forbindes det med enkelhet, takknemlighet og ro i sjela. Å bruke stedet der du bor og de nærmeste omgivelsene kan gi slik ro. Ta fram sykkelen og kom deg ut i lokalmiljøet. Bestill brød og bakevarer direkte på døra (tilbudet gjelder Mo og Bodø) og innta frokosten på verandaen, med eller uten ullgenser. Eller om du har tilgang til vår vakre Helgelandskyst; book en guidet båttur til Hestmannen, Rødøyløva eller andre naturperler fra Morten på Buneset. Gode stunder er ikke ensbetydende med å reise langt bort.

Ha en fortsatt fin sommer!

Følger du oss på Facebook og trykk «Liker», så får du jevnlig oppdatering om smått og stort som berører vårt næringsliv.