Satser på flis og kvalitet

Gunnar Edvardsen og nyansatt selger, Roger Jørgensen, satser for fullt i butikken på Tverrånes.

Norges eldste fliskjede, Norfloor, hadde tro på markedet i Rana, og kjøpte konkursboet etter franchisedriften Plan X Flis.


Publisert: 02.06.2018


Norfloor, som er en totalleverandør av fliser, baderomsmøbler og kjemiske produkter til byggebransjen og det private markedet, startet for halvannet år siden opp på nytt i de gamle lokalene til Plan X Flis på Tverrånes, og er nå nytt medlem av Ranaregionen Næringsforening.
– Noen blir overrasket når de ser at vi er her. En konkurs får alle med seg, men ikke en oppstart, sier daglig leder Gunnar Edvardsen, som nylig har ansatt Roger Jørgensen som selger.

Norfloor legger vekt på god kompetanse og gode produkter i form av flis og tilbehør direkte fra Italia.
– Vi retter oss i hovedsak mot proffkundene, men vi får stadig flere privatkunder. Vi tror folk setter pris på at vi er en faghandel og ikke et byggvarehus, sier Edvardsen.

Mange bedrifter har kommet og gått på Tverrånes, men Edvardsen og hans kolleger har er godt fornøyde med plasseringen og lokalene på 450 kvadratmeter.

– Vår akilleshæl er lagringsplassen, men den skal vi gjøre noe med, sier han.
– Hva er populært på flisefronten i dag?
– I Sør-Europa er de glade i marmor, og bruker gjerne farger og mye glans og polish. De vil gjerne ha spa- og hotellfølelsen. Her i Skandinavia er vi kanskje litt mer konservative. De går i store fliser og grå, matte fargetoner. Men det er jo opp til oss å vise kundene hva de skal få til, så nå har vi planer om å lage en utstilling i en liten bling-bås, der du virkelig får spa-følelsen. Den er viktig, sier Gunnar Edvardsen.

FAKTA:
Norfloor-kjeden ble etablert i 1979, og er Norges eldste og ledende leverandør av kvalitetsfliser og tilhørende produkter, i det private og profesjonelle byggmarkedet.
Norfloor har et nettverk bestående av egne avdelinger, franchisebutikker og en rekke frittstående forhandlere over hele landet.