og de nominerte er…

En overrasket og ydmyk Anita Sollie ble hyllet av ordfører Geir Waage og Alex Rosén under kåringen av Årets Ranaambassadør.

Stor takk til alle

Gallaria samlet mer enn 300 deltakere i Meyergården Spektrum 19. januar, dag- og kveldsprogrammet sett under ett. Sammen løftet vi fram bedrifter og mennesker med mot, energi og begeistring. Takk til alle som stilte entusiastisk opp.


Trines kommentar. Publisert 20.01.2018


Gallaria viser fram mennesker og bedrifter, som står fram for eget lokalsamfunn, som satser i nye markeder, som berører og inspirerer. Det er mange i regionen som gjør oss stolte, og det er en stor glede å få være med å løfte fram noen av disse. Sammen med bransjegruppa for markedsføring og kommunikasjon, og sammen med juryene, deler næringsforeningen ut åtte priser hvert år.

Konferansier på dagtid, Jon Morten Melhus, oppfordret oss til å holde begeistringen oppe i travle og krevende tider. Latter, galgenhumor og raushet øker vår evne til å takle stress og usikkerhet. Dessverre er det lett å undervurdere verdien, sier Melhus.

Her er link til fagprogrammet. Les gjerne også hva Rana Blad(+) skriver om foredraget til den entusiastiske Elisabeth Saupstad, reiselivssjef Region Stavanger, i en region som ikke bare har fått flere bein å stå på etter oljenedturen, men som samtidig har klart å styrke samarbeidet til omlandet sitt.    

og de nominerte er…

Prisutdelingen handler om å hylle noen av de som fortjener det, men også om å bli mer bevisst betydning av god markedsføring og kommunikasjon. Gjerne tenke at neste år, da er det vår tur. Det er bare å begynne planleggingen og, ikke minst, sende inn gode forslag og begrunnelser når den tid kommer.

Nina Rødahl Friis sitter i Aurora, restauranten ved Havblikk
Prisen Årets Bedrift inspirerer oss til å satse videre. Her er daglig leder Nina Rødahl Friis i restauranten som hun føler hun kan kalle et av Helgelands beste kjøkken.

Service i særklasse, dyktige folk, hardt arbeid og begeistring blir trukket fram som egenskaper for å lykkes. Her er de nominerte og vinnerne, inkludert oppsummeringen til Gallaria-juryene, og noen bilder fra kåringen.

Lars Loe og Momek mottok to fagpriser, for beste reklame og åpen klasse.

Helgeland Kraft fikk pris for beste visuelle design.

Beste pulikasjon gikk til Mye i Media ved Rami Abood med god hjelp fra Rana Blad ved Øyvind Bratt.

Arctic Circle Data Center ved styreleder Arve Ulirksen mottok nyskaperprisen.

Havblikk med Bjørn og Nina Rødahl Friis ble Årets Bedrift.

Serviceprisen gikk til Coop Prix Åga ved butikksjef Kim Rainer Løkås.