Home Nyheter Nyttig samboerskap i Park 22

Nyttig samboerskap i Park 22

Anne Gundersen, Hanna Eliassen Evensen, Stig Frammarsvik, Elin Bratt, Elin Skjellnes og Silje Breimo har nytte og gled av hverandre i det nye bedriftsfellesskapet midt i byen.

Gir nytt liv til byen

– Sammen står vi sterkere, mener eiere og leietakere i lokalene til gamle Rana Museum. Nå ser de ser fram til å hente ut synergieffekten av hverandre i et kreativt miljø i Park 22.


Publisert 28.11.18


 

Logoen er skapt av designerne Iren Beathe Teigen, Mette Marit Ulriksen og Silje Breimo i Spiren Design AS.

Praten går lett blant naboene i det nye bedriftsfellesskapet når de viser fram lokalene til gamle Rana Museum og den nye logoen. Bygget som tidligere gikk under navnet Museumsgården, har de døpt om til PARK 22. Navnet er valgt for å vise respekt for det historiske bygget og omgivelsene rundt. Samtidig er det tilpasset nytt innholdet med en miks av kunst, kultur og rådgivning under samme tak.

I kjelleren jobber håndverkerne for fullt med det som etter planen skal bli den nye arbeidsplassen til et mikrobryggeri. Vegg i vegg holder Pole Generation AS til og Hanna Eliassen Evensen i Det Lille Fotoriet.

Opp ei trapp planlegger Kulturhuset Mo byscene. Målet er at dette skal bli et samlingssted for små og store konserter og arrangementer gjennom hele året. Akkurat nå har de ledig stilling som husvert. De leter etter folk med stor interesse for musikk, kultur og uteliv.

Øverst finner vi Spiren Design, kunstner Anne Gundersen, et kontorfellesskap med Elin Bratt i Kreu AS og Elin Skjellnes og Are Marthinsen i Godt Arbeidsmiljø AS, samt Stig Frammarsvik i Steg Nor AS.

I toppetasjen skal det også innredes et coworking-space, der det skal være arbeidsstasjoner og arrangeres workshops og seminarer i et lyst og inspirerende miljø.

Det å få være sammen med ulike kreative fagmiljø, slik at man kan hente synergieffekter som vi kan bygge videre på i lag og utvikle oss sammen, er gull verd.

Elin Gullesen Bratt, Kreu

– Mange oppfatter oss som konkurrenter, men vi kan utvikle potensialet i hverandre, påpeker Bratt.

– Jeg er spent på hvordan synergieffekten vil slå inn. Vi har alle et stort nettverk, og er til sammen en kjemperessurs, sier Anne Gundersen.

– Vi er ikke bare et lokalt eller regionalt prosjekt, vi har et nasjonalt og internasjonalt perspektiv. Vi har alle sammen et stort nettverk og samarbeidspartnere over hele Norden som vi kan dra nytte av. Det er bare å kontakt om du vil vite mer. Døra er åpen, avslutter Frammarsvik.

DISSE HAR PLASS i DAG:

Kulturhuset Mo AS
v/ Maiken Johansen
Vivi Røreng

Godt arbeidsmiljø AS
v/ Elin Skjellnes og Are Marthinsen
Kreu AS
v/ Elin Bratt
Kunstner Anne Gundersen
Spiren design
v/ Silje Breimo, Iren Beathe Teigen og Mette Marit Breivik.
Det Lille Fotoriet AS
v/ Hanna Eliassen Evensen
Pole Generation AS
v/ Line Fagermo og Randi Melinda Urskog
Steg Nor AS
v/ Stig Frammarsvik

Eiere er Steg Nor ved Stig Frammarsvik, Galleri Anne Gundersen, Spiren Design, Eiendomsselskapet Ranheim, og Samleverket.

X