Moteshow og fest

Mary-Anne Steinsrud (Barnas Butikk), Mette Lorentsen (Hudpleiesalongen), Per Kyrre Hall (Bjarne Hall), Knut Skatland (Amfi), ) og Marlene Nordeng Andersen (Sparebank1) er klare til å inspirere publikum.

Inviterer til storstilt moteshow og festkveld med Jan Thomas, Kathrine Sørland og Magne Gundersen.


Publisert 27.09.2017


Amfi har i samarbeid med Scandic Meyergården og Sparebank1 gått sammen med en rekke andre sentrumsnære butikker for å arrangere moteshow i Meyergården Spektrum. Showet vil gå av stabelen fredag 27.oktober. Målet er blant annet å gi folk påfyll og inspirasjon til fest og bryllup.

– Vi går nå inn i en tid med mange festligheter, derfor syns vi det passet godt å arrangere noe i den forbindelse. Samtidig ønsker vi å vise hva vi har å by på i Mo i Rana, og da er det viktig at mangfoldet kommer frem, sier sentersjef ved Amfi, Knut Skatland.

I løpet av kvelden skal det vises frem festklær både for barn, herre og dame. I tillegg til nyheter innen undertøy, brudekjoler og makeup. Spektrum vil ikke bare fylles med modeller og en scene. De 38 butikkene som er med kommer til å ha stand og skape feststemning.

– Vi har latt det være opp til hver butikk å lage stand på sin egen måte, derfor kan vi nok vente oss noe kreativt. Noen vil også selge varer fra butikken sin på standplassen, sier Skatland.

Per Kyrre Hall ved skobutikken Bjarne Hall er glad for å være med på showet som man håper kan bli et fast, årlig arrangement.

– Vi bestemte oss for å bli med for å bli mer innlemmet i sentrum, samtidig som vi får promotert butikken vår og ikke blir gjenglemt, sier Hall og legger til at det også alltid er spennende å være med på noe helt nytt.

Her kan du bestille billetter, pris per pers kr 200 + 20.