Meld deg på Gallaria 19. januar

Invitasjon til Gallaria 19. januar 2018


Publisert 1.11.2017


Du er herved invitert til årets store konferanse og festaften i Meyergården Spektrum. Stuntreporter, komiker og musiker Alex Rosén elsker prisutdelinger og ser fram til å lede festen. Nå kan du reservere billetter, de beste plassene går først.

Meld deg på her.

Nominer årets bedrift, nyskaper og Ranaambassadør

Formålet er å ha det moro sammen og løfte fram noen bedrifter og ildsjeler som har utmerket seg i året som har gått. Vis at du setter pris på de som fortjener det ved å nominere bedrifter og ildsjelder til årets hederspriser.

Her kan du nominere.

Menneskene bak teknologien

På dagtid har vi i år satt sammen et program som handler om skaperkraft og kreativitet. Børge Ausland er en av dem. Han har i tillegg til å foreta ekspedisjoner til blant annet i Arktis og Antarktis, hatt stor suksess som reiselivsgründer med øya Manshausen i Steigen. Med sitt unike konsept har han vunnet ni internasjonale arkitektpriser. På Gallaria skal han fortelle om hvordan han lykkes med å bygge opp merkevaren og gjøre stedet internasjonalt kjent. Elisabeth Saupstad er reiselivsdirektør i region Stavanger, hun vil snakke om hvordan vi kan rigge oss for å ta del i den globale veksten. Blant annet betydningen av felles mål og felles ansvar på tvers av næringer, og i samspill med det offentlige. Mens konferansier Jon Morten Melhus vil lede oss igjennom en latterlig lønnsom formiddag. Han har bakgrunn som siviløkonom og fra lederstillinger i næringslivet. I tillegg til erfaring som komiker og entertainer. I år skal vi også ha PechaKutcha for første gang.

Etter gallamiddagen skal årets band, Poparkivet spille opp til dans med populære slagere og høy partyfaktor.

Vi håper at så mange som mulig sender inn forslag til årets- bedrift, nyskaper og Rana-ambassadør i tiden fremover. Her kan man både sende inn egen bedrift eller tipse oss om andre verdige kandidater.