Matkulturen blomstrer i Mo i Rana. Taras restaurant er et spennende og godt bidrag med deres spesialitet indisk mat.


Publisert 23.04.2018


– Å spise ute handler om å kose seg og kanskje prøve noe nytt og spennende. Vi tilbyr indisk mat, men også annen grillmat, kebab og pizza, sier restaurantansvarlig, Wazir Hassan. 

Hassan og hans kone Elena Firsova overtok driften for tre år siden. Da lå restauranten i kjelleren, men i 2016 flyttet de opp på gateplan.

– Da fikk vi mange flere kunder. Vi har faktisk ikke reklamert annet enn på Spis-ute-uka, og da var kapasiteten vår full. Fokuset vårt har hele tiden vært på å servere god mat, laget med ferske, gode råvarer, til en overkommelig pris. Vi opplever at kundene våre er villige til å betale for kvalitet, men vi prøver også å holde kostnadene nede. Vi er ikke flere ansatte enn nødvendig. Vi er opptatt av å servere god mat og ha kontroll på kjøkkenet. Det skal være ryddig, hygienisk og rent.

Hassan bruker bare ferske råvarer, marinerer dem selv og legger mye kjærlighet i de eksotiske rettene som har truffet ranværingene midt i hjertet.

– Vi er kjempetakknemlige for kundene våre. Det er mange faste og mange fra det lokale nærmiljøet. Nå har vi meldt oss inn i næringsforeningen fordi vi vil være med på det som skjer i markedet. Spis-ute-uka er et veldig artig konsept vi gjerne blir med på flere ganger.