Lønnsomt med humor på jobben

Humor på jobben skaper ikke bare et bedre arbeidsmiljø, men gir også høyere produksjon, hevder Jon Morten Melhus som er konferansier på fagdagen til Gallaria.  


Publisert 15.01.2018


Hvordan vi har det på jobben påvirker produktivitet og skaperkraft, ifølge Jon Morten Melhus, konferansier på fagdagen til Gallaria 19. januar. Han vil avlive myten om at tull og tøys ikke hører hjemme på arbeidsplassen, heller tvert om, så mener han humor på jobben er latterlig lønnsomt. Et tema som bør ha topprioritet hos både ledere og ansatte.

– Vi trenger mer galskap og latter. Det kan gi færre sykemeldinger, mindre turnover og høyere måloppnåelse. Det er rett og slett veldig lønnsomt å ha det gøy, sier Melhus.

Nyere forskning viser at humørfylte arbeidsplasser gir verdier for den enkelte medarbeider, for bedriften og for samfunnet. Brukt med omhu, vel og merke. Det er et kraftig verktøy som kan styrke omdømme, forbedre teamarbeid og bidra til bedre stressmestring. I tillegg til å  forbedre ytelse og stimulere til kreativ tenking.

På fredag står Melhus på scenen i Meyergården Spektrum og skal lede oss igjennom Gallaria på dagtid. Les mer om Melhus og fordragsholderne.