Ei hel uke med gründerarrangement

Prosjektleder Annfrid Olsen i Rana Utviklingsselskap og spesialrådgiver Elin Rønning i Innovasjon ser fram til et spennende program. FOTO: Rami Abood Skonseng

Gründeruka 15.-19. oktober byr på topp foredragsholdere, nye trender og nettverksbygging – og det meste er gratis.


Publisert 03.10.2018


Vi ønsker å påvirke til nytenking i regionen. Det gjelder ikke bare gründere. Vi må alle sammen spille hverandre gode for å få flere gründere, inviterer prosjektleder Annfrid Olsen i Rana Utviklingsselskap sammen med spesialrådgiver Elin Rønning i Innovasjon Norge.

Gründeruka arrangeres i perioden 15.-19. oktober av Rana Utviklingsselskap i samarbeid med Kunnskapsparken Helgeland, Mac&Tusj, Sofix, VÆXT, Nordland Fylkeskommune, Innovasjon Norge, Statens Innkrevingsentral og Ranaregionen Næringsforening.

Det starter med storstilt åpning og næringslivslunsj i kantina på Campus Helgeland mandag 15. oktober kl 12-14.

Uka ble første gang arrangert på Mo i fjor, i år blir det også arrangement i Lurøy, Hemnes, Mosjøen, Hattfjelldal og Grane. Pengestøtte fra Nordland fylkeskommune og flere banker har gjort det mulig å utvide tilbudet.

Programmet er svært allsidig. Blant annet Thomas Alsgaard i Lurøy. Steve Hernes fra Ungt Entreprenørskap i Hemnes. Til Mo kommer blant annet Moa Bjørnson, utviklingssjef og kaospilot i Træna. Du kan også få med deg gründerhistorien om Blafre-familien, delta på Dinner Crawl og workshop. Dette er en gyllen mulighet til å få innblikk i digitale trender, og hvordan din bedrift kan dra nytte av det. Det er til og med gratis, slik at folk bør kjenne sin besøkelsestid, sier Annfrid Olsen.

Sjekk det allsidige programmet her.