Frokostmøter på Helma

Dag Busch og hans stab ved Hotell Helma ønsker alle medlemmer av Ranaregionen Næringsforneing velkommen til en hyggelig og smakfull frokost.


Publisert 01.09.2017


Nå kan du som medlem av Ranaregionen Næringsforening spise frokost til redusert pris ved Clarion Collection Hotell Helma. Frokostavtalen gjelder mandag til fredag fra kl. 06.30 til kl. 10.00, lørdag og søndag fra kl. 07.00 til kl.11.00. Pris per person er 100,- kr. Ved større grupper bør hotellet få beskjed i forkant.

Når Tripadvisors brukere kårer de 25 beste norske hotellene, kommer Clarion Collection Hotel Helma på tredjeplass i årets undersøkelse. Det betyr at de har klart å skape et hotell som gjestene er veldig godt fornøyd med og kommer tilbake til. Nå utvider de servicen og inviterer medlemmene i næringsforeningen til å bli bedre kjent med dem.


Funfacts

TripAdvisor er verdens største reisenettside  som står bak listen «Travellers’ Choice 2017». Nettstedet har i dag 390 millioner unike besøkende i snitt per måned og millioner av anmeldelser og synspunkter som dekker 6,8 millioner overnattingssteder, restauranter og attraksjoner.