Digital smartpakke

Foto: Mye i Media

Synlighet på nett blir stadig viktigere for å lykkes med markedsføring, rekruttering og salg. Har du ansvaret for nettsider, sosiale medier eller digitale nyhetsbrev, og har lyst til å få gode verktøy til dette fra noen av landets beste? Da er Digital Smartpakke noe for deg.


Publisert 18.12.2019


Mye i Media har blant annet fått Ranaregionen Næringsforening med som samarbeidspartner på et nytt og unikt tilbud om kompetanseheving til ansatte i privat og offentlig sektor i regionen. Det er en kursrekke de kaller Digital Smartpakke.

– Kursrekken skal bidra til et kollektivt kompetanseløft innen markedsføring, salg og rekruttering i digitale kanaler. Målet er å gi kursdeltagerne konkrete verktøy som de kan omsette til praktisk arbeid med markedsføring på digitale flater i sin virksomhet. Det forteller prosjektleder for Digital Smartpakke, Monica Helland fra Mye i Media.

Noen av Norges beste foredrags- og kursholdere på ulike områder innenfor digital markedsføring skal hentes til Rana, for å gi næringslivet verktøyene og kompetansen.

– Kursene vil ta for seg ulike verktøy og kanaler, som nettsider og sosiale medier, skriving og dialog med kunder, forteller Helland.

FERSKVARE

– Det å holde seg kontinuerlig oppdatert på digitale kommunikasjonskanaler er ferskvare. Nye kanaler og endringer i algoritmer kan endre spillereglene over natten. I tillegg blir synlighet i søkemotorer og gode nettsider stadig viktigere. Det gjelder både til intern og ekstern kommunikasjon, sier daglig leder Trine Rimer i Ranaregionen Næringsforening.

Som deltaker i Digitalt Smartpakke blir du oppdatert og kan bygge nettverk innen digital kommunikasjon. Vi starter med to samlinger i halvåret, med eksperter på aktuelle temaer, samt oppdatering på nyheter og deling av erfaringer og idéer.

En tilsvarende kursrekke er et av omdømmetiltakene som har hatt suksess i Bodø de siste årene, med opptil 80 deltagere fra næringslivet hver gang. Ideen om å arrangere ei tilsvarende kursrekke i Rana er hentet derfra.

– Vi vil streame kursene, slik at det vil være mulig å delta uten
å måtte reise til Mo i Rana, avslutter Anette Fredriksen fra Mye i Media.

DIGITAL SMARTPAKKE

■ Du får råd og hjelp til å løse utfordringer for egen virksomhet
■ Du bygger nettverk innen digital kommunikasjon
■ Du blir oppdatert på siste trender og nyheter
■ Du får praktisk innføring i digitale verktøy
■ 4 samlinger per år, første gang 24.januar 2020

Pakkepris; kr 5000 for medlemmer i Ranaregionen Næringsforening, kr 6000 for øvrige. Prisene er oppgitt eks. mva.

Sjekk digitalsmartpakke.no for mer info og påmelding.