Drømmejobb på Nord Tannklinikk


– Jeg liker å jobbe med mennesker, og er veldig opptatt av pasientene mine. Dette er drømmejobben min.


Publisert:


Det sier daglig leder Marius Moldavanu.

Til pasientens beste

Nord Tannklinikks konsept er å etablere en relasjon og et sted hvor pasienten føler seg vel.

– Min visjon er å gi folk et miljø hvor de slapper av. Vi har valgt myke farger, spesiell belysning og spiller p7-klem på radioen. Venterommet er som stua mi. Folk skal sitte godt, høre på musikk og slappe av, sier han.

Er man redd tannlegelukten så tar han den bort. Er man redd det skarpe lyset, så tar han det bort. Noen er redde de hvite uniformene, så de ansatte bruker blå. Er man redd lyden så har de kjøpt fem hodetelefoner med noise cancellation fra Bose.

– Mange pasienter har sin egen playlist. Noen vil høre på jazz mens andre hører på skikkelig hard-rock. Her skal det føles som å komme til en venn. Og det er der vi skiller oss ut.

Øker kapasiteten

Helt siden han var ferdig utdannet, har han hatt en klar visjon med hvilken type tannlege han ønsker å være.

– Jeg er en varm og menneskenær person. Jeg vil ha fornøyde pasienter. Det er viktigere for meg enn penger. Man jobber ikke bare med munn eller tenner, men med hele mennesket. Som tannlege må man klare å se dette.

I dag er de fem ansatte, og har akkurat lyst ut en halv stilling til.
– Jeg har et luksusproblem, og det er at jeg er fullbooket. Men, skal man kunne tilby god service, så kan man ikke be kundene vente to-tre uker. Derfor må jeg har inn flere folk. Hvis noen ringer skal man få tilbud om time innen en uke. Vi skal være her når pasientene trenger oss.

Bedriftsavtale

Nord Tannklinikk er blant de 12 prosentene i Norge som tilbyr digitalt avtrykk. Det betyr at en krone eller en bro, laget med 3D-scanner blir 100 prosent riktig.

– Jeg har en moderne klinikk med moderne utstyr, og det gir til slutt pasienten et presist arbeid. Om krona passer 100 prosent, så slipper både jeg og pasienten å tenke mer på det. Målet er å gi mine pasienter samme behandling som jeg selv ville ønsket å få, sier han. Derfor har han nå, som første tannlege i byen, tilbudt en bedriftsavtale til ansatte i næringslivet og deres familie, som sikrer rimeligere tannbehandling samt tilgjengelighet på ettermiddager.
– Nå har vi meldt oss inn i Ranaregionen Næringsforening for å etablere en nærmere relasjon til næringslivet. Vi har allerede inngått mange bedriftsavtaler, så tilbudet har blitt svært godt mottatt i markedet.