Flying start for Taras

Taras Restaurant på Gruben var med for første gang på Spis ute-uka og fikk en flying start.


Publisert 09.02.2018


Restaurantansvarlig, Wazir Hassan fikk mildt sagt sjokk over hvor mange gjester som kom innom den første dagen under Spis ute-uka.

På menyen har de hatt indisk butter chicken med ris, noe som har gått som varmt hvetebrød.

– Vi hadde ikke forventet så mange gjester. I tillegg var det mange som ringte og ville ha take away, sier han.

Til slutt måtte han sette en stopper for det for å kunne yte god service til gjestene i restauranten. Spis ute-uka handler om å gå ut og spise sammen, dele gode matopplevelser, bli kjent med restaurantene i Mo i Rana og hva de har å tilby. Hassan tror mange nå har fått opp øynene for indisk mat.

– Vi har sett mange nye fjes her og får mye skryt av maten og størrelsen på porsjonene. Vi lager maten helt fra grunn og har servert den slik vi alltid gjør, sier han.

På dag tre solgte Taras Restaurant over 200 porsjoner og tallet er stigende.

– Vi har solgt mer og mer for hver dag. Rushet starter allerede i to-tiden og varer frem til vi stenger kjøkkenet klokken halv ti, sier han.

Natt til torsdag jobbet han til kl.04.00 for å klargjøre restauranten og maten til neste travle dag. Selv om det kjennes i både rygg og armer sier Wazir Hassan at de er glade for at de ble med på Spis ute-uka.

Å spise ute handler om å spise sammen, kose seg og kanskje prøve noe nytt og spennende. Fint om du til og med finner deg et nytt stamsted?